ВАТРОГАСЦИ ИХ ИЗВЛАЧИЛИ ИЗ СМРСКАНОГ ВОЗИЛА: У саобраћајној несрећи код Чачка један погинуо, троје повређених, један критично (ФОТО+ВИДЕО)

В. И.

07. 06. 2021. у 20:55

У ТЕШКОЈ саобраћајној несрећи, која се догодила у понедељак вече око 18 часова на магистралном путу Чачак – Ужице, у месту Паковраће, погинула је једна, а повређене три особе, од којих једна са тешким трелесним повредама опасним по живот.

ВАТРОГАСЦИ ИХ ИЗВЛАЧИЛИ ИЗ СМРСКАНОГ ВОЗИЛА: У саобраћајној несрећи код Чачка један погинуо, троје повређених, један критично (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: В. Илић

Екипе Хитне помоћи су повређене пребациле у чачанску болницу.

Како сам сазнали, четири путника били су у “рено сенику” новосадских регистарских ознака (НС 319-ТЕ). Кретали су се у правцу Чачка. Из још неутврђених разлога, аутомобил је прешао у супротну траку пута и директно се закуцао у камион црногорских регистрација.

На место несреће одмах су стигле екипе Хитне помоћи, које су четворо путника из “сеника” транспортовале у чачанску Општу болницу. Један од њих, нажалост, подлегао је од последица задобијених повреда на путу до болнице.

Морала је да интервенише и ватрогасна екипа како би помогла лекарима да извуку повређене из смрсканог аутомобила.

Страдала је млађа женска особа, старости између 25 и 30 година. Остали повређени и даље су у болници, један од њих је критично. И даље се воде као нн лица.

За сада још нису познати узроци стравичне несреће.

На магистрали су се након удеса створиле километарске колоне у оба смера, а застој је трајао неколико сати. Увиђају је присуствовао и дежурни тужилац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)