КОМШИЈЕ У ШОКУ НАКОН ЗЛОЧИНА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ: Били су породица за пример - Ћерка нашла тело мајке у соби

З. Г.

04. 06. 2021. у 13:34

СРЂАН П. осумњичен је да је усмртио своју мајку Славујку П. у Шумској улици у Бачкој Паланци.

КОМШИЈЕ У ШОКУ НАКОН ЗЛОЧИНА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ: Били су породица за пример - Ћерка нашла тело мајке у соби

Фото: Н. Карлић

Комшије убијене Славујке не могу да прихвате да је такав злочин могао да се догоди у породици која је, како истичу, за пример у сваком погледу.


Славујка и њен син живели су сами у кући у Шумској улици, док је њен муж и отац Срђанов Љубишко већ дуже на раду у Немачкој, а ћерка и сестра Слађана живи и ради у Новом Саду.

- Обоје деце било је јако везано за своју мајку. Поготово Срђан који никад неку ружну реч није упутио мајци, нити смо икад чули да су се посвађали или сукобљавају. Помагао је својој мајци у башти и другим кућним пословима али је додуше у последње време слабо виђан на улици. Био је миран и повучен и деловало је као да је имао неких мањих проблема са живцима- каже једна од комшиница за Новости".

Наши саговорници додају да је Срђан био одличан ђак у основној и у средњој школи и да је почео да студира у Суботици, али је студије изненада, после пар месеци напустио и вратио се у Паланку.

Славујку је ћерка Слађана звала телефоном у четвртак ујутро и пошто јој се није јавила, дошла је кући која је била закључана. Позвала је најближе комшије, јер јој је то било сумњиво, убрзо је стигла и полиција а онда, како сазнајемо и Срђан, бициклом из града. У соби је пронађено тело а осумњичени Срђан је приведен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)