АПЕЛАЦИОНИ СУД ПОТВРДИО: Кашћелан остаје у притвору

Танјуг

06. 05. 2021. у 12:23

АПЕЛАЦИОНИ суд Црне Горе потврдио је одлуку већа Вишег суда у Подгорици којим је одређен притвор Слободану Кашћелану и осталим окривљеним због постојања основане сумње да су извршили тешко убиство у саизвршилаштву.

АПЕЛАЦИОНИ СУД ПОТВРДИО: Кашћелан остаје у притвору

Фото: ЈутјубПринтскрин/Vijesti Online

То је подгоричким Вијестима потврдио адвокат Милош Вуксановић, бранилац окривљених Радоја Звицера, Милана Вујотића и Крста Мароша.

Додао је да због тајности судског поступка не може саопштити детаље.

У акцији Сектора за борбу против криминала и Специјалног државног тужилаштва, крајем априла ухапшени су Слободан Кашћелан (58), његов телохранитељ Владимир Вучковић (46) из Херцег Новог, Которани Милош Радоњић (35), Крсто Марош (43) и Зоран Кажић (46), као и Подгоричанин Дарко Прелевић (31) настањен у Пљевљима.

Они су осумњичени да су, као део криминалне групу коју су наводно формирали Которани Слободан Кашћелан, Радоје Звицер (39), Никшићанин Радоје Живковић (35) звани Жути и Подгоричанин Милан Вујотић (39), криви за убиство Подгоричанина и још један покушај убиства.

Због стварања криминалне организације, убиства у саучесништву и покушаја убиства, полиција је поднела кривичне пријаве и против наводних чланова тог клана који су у бекству - Звицера, Живковића, Вујотића, Срђе Јуришевића (39) који је такође Кашћеланов телохранитељ, Которанина Драгана Кнежевића (40) и Милана Кнежевића (39), Подгоричанина Александра Драгићевића (35) и Здравка Перуновића (45) из Никшића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)