"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Нападу на полицију вечерас претходила масовна туча у центру Крушевца - севали ножеви!

С.БАБОВИЋ

05. 05. 2021. у 23:35

ВЕЧЕРАШЊЕМ нападу на полицију у Крушевцу претходила је масовна туча око 10 учесника који су се сукобили у Чолак Антиној улици наочиглед бројних гостију башти кафића, сазнају “Новости”.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Нападу на полицију вечерас претходила масовна туча у центру Крушевца - севали ножеви!

Фото: С.Б.

Све се догодило око 19 сати. Према незваничним информацијама, севнули су и ножеви, а сукоб се умало наставио и у полицијској станици.

Полиција је врло брзо изашла на лице места и успела да приведе виновнике окршаја, а на улици је око сат времена био паркиран и поло крушевачке регистрације, пролазници су претпостављали да је једна група сукобљених била у том колима. На улици су видљиви трагови кочења. Полиција је око сат времена обезбеђивала место догађаја све до доласка шлеп-службе, која је уклонила ауто с улице.

У међувремену, у полицијску станицу приведени су осумњичени  због постојања основа сумње да су напали службено лице, а потврђена је и сумња да је седам особа претходно напало двојицу Крушевљана и нанело им повреде. Али,ни ту није био крај. Приликом интервенције полиције на успостављању јвног реда и мира, нападнути су припадници полицијски службеници. И у станици су приведени покушали да наставе обрачун, докачили су и стакло на улазу у седишту Полицијске управе.

Како су “Новости” раније објавиле, сви учесници су идентификовани. Ухапшени су Крушевљани Р. Н. (42), Т. В. (29), К. Р. (20), С. А. (52), С. Н. (21) и Д. А. (21), због постојања основа сумње да су извршили кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности. Према свим лицима одређена је мера задржавања до 48 сати, по налогу Основног јавног тужилаштва, док ће малолетника процесуирати Више јавно тужилаштво. Свима следе кривичне пријаве.       

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)