ПРОИЗВОДИЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ? У две одвојене акције, у Неготину и Кладову, ухапшене три особе

С. М. Ј.

20. 04. 2021. у 22:28

У ОДВОЈЕНИМ акцијама припадници Министарства унутрашњих послова у Бору ухапсили су три особе које терете да су производили и продавали опојне дроге.

ПРОИЗВОДИЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ? У две одвојене акције, у Неготину и Кладову, ухапшене три особе

Милутин Лабудовић

Полиција у Неготину приликом претреса стана осумњичене С. Х. (26) пронашла је мању количину амфетамина и марихуане, а приликом заустављања аутомобила који је возио Неготинац, М.Ј. (25) у вратима возила мању количину марихуане.

У Кладову је полицијски службеници приликом претреса стана Д. С. (29) из Кладова пронашли мању количину амфетамина и дигиталну вагицу за прецизно мерење.

Полицајци су у Бору код двадесетдвогодишњег мушкарца који се налазио у Зеленом булевару, такође, пронашли мању количину марихуане.

Осумњиченима С. Х, М. Ј. и Д. С. је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Неготину одређено задржавање до 48 часова, и они ће, уз кривичне пријаве којим се терете да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога бити приведени тужиоцу, док ће по налогу Основног јавног тужилаштва у Бору против осумњиченог двадесетдвогодишњака бити поднета кривична пријава у редовном поступку за кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Bene

21.04.2021. 07:16

Nije Negotin, ovaj grad je dobio neslavno ime Narkotin, još pre više od četvrt veka.zMala mesta sa prilivom para, što iz od gastarbajtera što je sa ovim gradom slučaj, što zbog velikih plata, kao Lazrevac, Obrenovac, leglo su droge.