ОДБРАНА ТРАЖИ СВОЈЕ СВЕДОКЕ: У истрази против Горана Папића из СБПОК до сада испитно шест полицијских службеника

В. Н.

19. 04. 2021. у 20:39

ТОКОМ досадшње истраге против Горана Папића, бившег заменика начелника СБПОК, кога Више тужилаштво у Београду терети да је у априлу прошле године ургирао да полиција одмах врати привремено заплењени блиндирани аутомобил од, сада осумњиченог вође криминалне групе Марка Миљковића, до сада је испитано шест сведока, полицијских службеника.

ОДБРАНА ТРАЖИ СВОЈЕ СВЕДОКЕ: У истрази против Горана Папића из СБПОК до сада испитно шест полицијских службеника

Фото: Принтсцреен

До краја недеље очекује се испитивање и последњег сведок тужилаштва, док одбрана и даље чека одлуку о захтеву за испитивање њених сведока.

Папићев бранилац, адвокат Бранислав Тапушковић наводи да тужилаштво више од месец дана није одлучило о његовом предлогу да се у истрази као сведоци испитају бивши министар унутрашњих послова Небојша Стефановић (сада министар одбране), директор полиције Владимир Ребић, бивши начелник ПУ за град Београд Милан Станић и начелник УКП Дејан Ковачевић.

Због тога је, како каже, прошле недеље поднео захтев судији за претходни поступак Вишег суда да наложи тужилаштву да саслуша сведоке које је одбрана предложила. Он је навео и да су сведоци, који су до сада саслушани, рекли да "Папић нема никакве везе са враћањем возила".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)