НЕГИРАЈУ ДА СУ ДИРАЛИ ДЕВОЈЧИЦЕ: Радник обезбеђења - Нисам је ни пипнуо; Свештеник - Хтео само да утешим

Ј. Д. Љ. - З. Г.

15. 04. 2021. у 23:20

РАДНИК обезбеђења Д. Ш. (61) је на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду негирао да је пре три дана покушао да сексуално напаствује десетогодишњу девојчицу у тоалету Тржног центра на Звездари, у којем ради.

НЕГИРАЈУ ДА СУ ДИРАЛИ ДЕВОЈЧИЦЕ: Радник обезбеђења - Нисам је ни пипнуо; Свештеник - Хтео само да утешим

Фото: Depositphotos

Полиција је, након хапшења Д. Ш., саопштила да се сумња да је он позвао девојчицу да уђе са њим у тоалет тржног центра, где је откопчао панталоне, па је пољубио у образ, а потом и непримерено додирнуо по задњици. Девојчица је успела да побегне и све исприча родитељима. Они су одмах случај пријавили полицији, која је убрзо идентификовала и ухапсила Д. Ш. Наводно, сигурносне камере су забележиле тренутак када радник обезбеђења одводи девојчицу у тоалет, а онда и како, после неког времена, она усплахирено истрчава напоље, а који секунд касније и осумњичени.

Д. Ш., међутим, пред надлежним тужилаштвом, у својој одбрани тврди да уопште није ни улазио у тоалет са девојчицом. Наводно, он је рекао да не зна шта је она унутра радила, да је није он позвао да иде са њим, већ да се девојчица прва обратила њему:

- Никога нисам звао да иде са мном - испричао је осумњичени. - Девојчица је питала да ли може у тоалет, а ја сам онда рекао да ли хоће да је отпратим. Нисам је ни пипнуо.

Након саслушања тужилаштво је предложило суду да Д. Ш., којем се на терет ставља кривично дело обљуба са дететом у покушају, одреди притвор како не би, боравком на слободи, поновио кривично дело, утицао на сведоке и због узнемирења јавности.

ИЗЛУПАЛИ АУТО ФОЛКЛОРАШУ

У БЕОГРАДСКОМ насељу Остружница у среду вече су непознате особе демолирале аутомобил Д. Н. (58), инструктора фолклора, који је осумњичен за недозвољене полне радње над дванаестогодишњом девојчицом. Засад непознати починиоци дошли су испред куће наставника фолклора, у којој он живи са оцем, и највероватније секиром оштетили ауто и изломили стакла на њему. Полиција је обавила увиђај и трага за починиоцима. Д. Н. је на саслушању негирао дело, али му је на предлог тужилаштва суд одредио притвор до 30 дана.

Сеоском свештенику П. П. (59) је, због сумње да је полно узнемиравао девојчицу у околини Свилајнца, Основни суд у Деспотовцу одредио притвор до 30 дана. Јавност у овом крају је подељена, једни сматрају да је реч о добром свештенику и да му је све намештено, односно да је четрнаестогодишњакиња, која тврди да ју је ухватио за руку, пољубио и терао је да она њега пољуби, све преувеличала, док други мисле да се он због породичних проблема већ дуги низ година "не понаша свештенички". Неки га оштро осуђују и кажу да "они не би чекали одлуку суда, већ би му сами пресудили да је тако нешто урадио њиховим ћеркама".

По селу се прича да је свештеник дошао да свети водицу за Васкрс и да је девојчица била у кући са оцем и братом. Међутим, пошто је настао неки проблем са кравом, њих двојица су отишла до стаје, а девојчица је остала сама са свештеником. Он ју је, како се препричава по селу, пољубио у образ и терао да и она њега пољуби, али је она почела да вришти. Комшије су чуле врисак и виделе свештеника како истрчава из њене куће. У том моменту су се вратили отац и брат девојчице. Како она већ годинама болује од дијабетеса, била је веома потресена, па су је одвели у Хитну помоћ, а потом и у полицију да пријави шта јој се догодило. Свештеник се, подсетимо, бранио рекавши да је хтео "да је утеши и пољуби родитељски", јер их је мајка оставила, па је девојчица деловала тужно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)