ПОБЕСНЕЛА ЖЕНА ИЗ ТРГОВИШТА: Тукла дете просула храну и оштетила ауто, а затим попила сирћетну киселину

Ј. С.

15. 04. 2021. у 10:00

У ОПШТИНИ трговиште јуче је забележен необичан случај породичног насиља који је узнемирио мнге мештане овог малог места. Нешто пре 15 сати у Полицијску станицу узнемирен човек је позвао и пријавио своју жену.

ПОБЕСНЕЛА ЖЕНА ИЗ ТРГОВИШТА: Тукла дете просула храну и оштетила ауто, а затим попила сирћетну киселину

Фото: В.Данчић

Он је полицији испричао да је просипала јело које је он скувао, тукла њиховог малолетног сина, да је поломила врата од собе и да је каменом оштетила њихов аутомобил.

Полиција је интервенисала и повела жену на разговор у полицијску станицу.

Извршена  је процена ризика и установљено да непосредна опасност од насиља у породици постоји, па су жени изречене мере привременог удаљења како не би контактира жртву и прилази јој и привремену забрану да контактира жртву насиља и прилази јој, у времену од 48, часова од изрицања мере. 

Истог дана у вечерњим сатима, полиција добија још један позив овога пута од њеног брата који је пријавио је да његова сестра попила већу количину сирћетне киселинЕ и да се налази у школи у месту Стајевац.

Полиција је затиче у наставничкој канцеларији како седи за столом и делује поспано, али је успела да исприча полицији да је због породичних проблема узела сирћетну киселину и попила око пола литре и да због тога осећа јаку главобољу и мучнину. 

Жена је медицински збринута и пуштена на кућно лечење, а Основно јавно тужилаштво је наложило увиђај у школи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)