ЗАМАЛО ИЗБЕГАО ЛИНЧ: Осумиченог напасника из тржног центра полиција спровела кроз подземну гаражу, да га не виде родитељи деце са игралишта

Е. Б. Р.

13. 04. 2021. у 21:33

БЕОГРАДСКА полиција ухапсила је Д. Ш. (61), радника обезбеђења у тржном центру на Звездари због сумње да је у понедељак по подне сексуално узнемиравао десетогодишњу девојчицу. Он је ухапшен због сумње да је покушао да обљуби малолетно дете, а у среду би требало да буде саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

ЗАМАЛО ИЗБЕГАО ЛИНЧ: Осумиченог напасника из тржног центра полиција спровела кроз подземну гаражу, да га не виде родитељи деце са игралишта

Архива

- Он се терети да је у понедељак позвао десетогодишњу девојчицу да уђе с њим у тоалет тржног центра на Звездари, откопчао је панталоне, па је пољубио у образ, а потом и непримерено додирнуо. Девојчица је побегла, а случај је пријављен полицији која је убрзо идентификовала и ухапсила осумњиченог, коме је одређено задржавање до 48 часова - кажу у МУП.

Све се, како сазнајемо, догодило у понедељак нешто после 16 часова. Девојчица се, према првим информацијама, играла са сестром и другом децом на игралишту испред тржног центра, које је окружено стамбеним зградама. Њој је пришао радник обезбеђења и казао јој да пође с њим. Уплашена девојчица, наводно, помислила је да је нешто згрешила, и кренула са човеком, али ју је он одвео у тоалет који се налази на другом нивоу. Сигурносне камере забележиле су тренутак када је одводи до тоалета, а онда и како девојчица из њега усплахирено излеће и бежи, а после неколико секунди из њега излази и мушкарац.

Према незваничним информацијама, девојчица је некако успела да му се отргне, а приликом њеног изласка из тоалета неколико пута ју је шаком ударио по задњици, рекавши јој: "Ово нека остане наша тајна".

Девојчица је отрчала до сестре и све јој испричала, а она је позвала мајку. Десетогодишњакиња се тресла после покушаја напаствовања. Мајка је одмах случај пријавила полицији, која је за само неколико минута блокирала цео тржни центар. Напасник је убрзо ухапшен.

Према причи запослених у тржном центру, када се прочуло шта се догодило, родитељи деце која су се играла на овом игралишту хтели су да линчују напасника. Зато га је наводно полиција спровела лифтом до подземне гараже и одвела га у станицу.

Инспектори су убрзо разговарали са оштећеном као и са сведоцима. Уз кривичну пријаву биће достављени снимци са сигурносних камера, од којих се једна налази и у самом тоалету.

Запослени у тржном центру на Звездари кажу да не верују да је њихов колега то учинио, као и да је он врло фин и ћутљив. Други су пак негирали да се то уопште ту догодило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ivan Zgrozeni

14.04.2021. 04:32

Kamera u toaletu? Za to bi neko morao da odgovara. Sluzbenik obezbedjenja moze da vidi sta se dogadja u toaletu i onda vas cudi sto napastvuje.decu? Ko je ovde lud? Postoji li mesto u Srbiji gde mozete imati trenutak privatnosti? Koji oerverznjak me gleda dok vrsim veliku nuzdu?