КРАГУЈЕВЧАНИН ОТЕТ 9. МАРТА? Више јавно тужилаштво трага за Божидаром Божовићем, брат пријавио отмицу!

В.Н.

10. 04. 2021. у 09:30

ПОЛИЦИЈА трага за Божидаром Божовићем званим Божа (33), из Крагујевца, који је нестао 9. марта. Он је, како се сумња, отет, па се овај случај званично води као отмица.

КРАГУЈЕВЧАНИН ОТЕТ 9. МАРТА? Више јавно тужилаштво трага за Божидаром Божовићем, брат пријавио отмицу!

Фото: Printscreen

Ово нам је потврдио Дејан Вељковић, виши јавни тужилац у Крагујевцу, који каже да је 11. марта Божовићев брат пријавио отмицу, тврдећи да су је извршиле непознате особе. Реч је, иначе, о једном од жестоких момака из овог града, који је био шеф обезбеђења познатих ноћних клубова, наводно и припадник "Волпеоваца", како је прозвана "екипа" која је учествовала у жестокој тучи 2018. године у једном клубу у центру Крагујевца када је сурово претучен боксер Ј. Л.

Божовић је, наводно, у том клубу радио као обезбеђење, мада се помињало да је један од власника. Привођен је неколико пута, хапшен због покушаја изнуде, сумњичен и за друга кривична дела. У Крагујевцу се могу чути и приче да се он из неких разлога "привремено склонио у штек стан".

- Засад нема помака у овом случају, а поступак се званично води као отмица - каже тужилац Вељковић.

Како сазнајемо у тужилаштву, Божидаров брат је испричао да је он нестао 9. марта увече.

Сутрадан га је звао више пута, али није се јављао ни на један број мобилног телефона. Пошто сам ништа није успео да сазна о брату, случај је пријавио крагујевачкој полицији.

Наводно су брату стизале и поруке да се тражи откуп за несталог Божидара. Међутим, то у истрази узимају са резервом јер су поруке наводно стизале са непознатог броја и у том делу засад нема неких помака нити поузданијих сазнања о Божовићевој судбини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)