РОДИТЕЉИ МЛАДЕНОВЦА У ПАНИЦИ: Мушкарац (70) покушавао да намами девојчицу (12) у кола

Novosti online

08. 04. 2021. у 09:25

ПРЕКО друштвених мрежа, једна мајка из Младеновца поделила је драматично упозорење у среду увече. Она је написала да је мушкарац стар око 70 година покушао да намами њену ћерку (12) у аутомобил. Како је објавила, случај је пријављен полицији и према последњим информацијама човек је приведен.

РОДИТЕЉИ МЛАДЕНОВЦА У ПАНИЦИ: Мушкарац (70) покушавао да намами девојчицу (12) у кола

Илустрација

- Драги пријатељи и Младеновчани, управо долазим из ПО Младеновац где сам са ћерком која има 12 година, пренела да је данас потпуно непознат мушкарац, који је имао 70 година, упорно покушао да је намами на уђе у ауто и крене са њим - каже ова Младеновчанка.

Како је написала мајка, човек је више пута зауставио ауто поред девојчице и рекао да је дошао по њу, да су га "послали и да иде са њим". Девојчица је то одбила.

- Сликала је ауто и отрчала до продавнице и рекла све раднику. Педофил је даље дошао у продавницу и убеђивао је да избрише слику, лажући да се само шалио са њом, уз коментар да се са данашњом децом не може ни нашалити.

Сложићете се да овакве ствари нису за спрдњу и да то што живимо на истом месту не значи да знамо наше суграђане, комшије и слично, нити значи да исти људи са педофилским тенденцијама не иду на друга места мувањем у неким колима других девојака, а неко друго дете, може, не дај Боже, можда ући у нечији ауто.

Чувајте своју децу, реците им како да се понашају ако су у таквој ситуацији као моја ћерка, и поделите објаву, можете спасити неко дете.

Овај човек је приведен, али то не значи да неће покушати исто са другим дететом на другом месту а можда чак и у свом, односно у Младеновцу - написала је забринута мајка и објавила фотографију аутомобила који је фотографисала девојчица.

Иако су уследили гневни коментари Младеновчана, нико није открио идентитет возача "бмw" београдских таблица.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)