ШОКАНТНА ВЕСТ! Никола Вушовић Џони, наследник Веље Невоље, више није у затвору

Новости онлине

29. 03. 2021. у 23:06

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић открио је у емисији "Ћирилица" да Никола Вушовић Џони више није ухапшен.

ШОКАНТНА ВЕСТ! Никола Вушовић Џони, наследник Веље Невоље, више није у затвору

Фото: АТА имагес/Принтсцреен

- Јесте ли ви скоро видели једну вест, да је ухапшен Никола Вушовић Џони у Доминиканској републици. Један од наследника вођа кавачког клана. Био је у екстрадиционом притвору. Е он више није ухапшен - рекао је Вучић и додао:

- Слободан је као птица. А ви знате ко тамо једини одлуке доноси. Која земља и на који начин. И при томе смо били упозорени да ће се то десити.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Preky

30.03.2021. 09:36

Ljudi! Vučić je u pravu. U pitanju su metode specijalnog rata koje SAD vode protiv Srbije i to pishološko-propagandna dejstva, pokušaj izazivanja unutrašnjih nemira a ako zatreba biće i tajnih akcija tzv. "couvert aktion". O svemu tom su pisali pukovnici Vilić i Ateljević još osamdesetih u knjizi "Specijalni rat-odbrana i zaštita". Svih 9 metoda je primenjeno na prostoru SFRJ i Srbije ..Ovo je samo nastavak. Pa CIA je decenijama podržavala ustašku emigraciju koja je bila 90% sastavljena od kriminalaca i batinaša iz Hercegovine, Like i dela Bosne. Što da ne podrže i Džonija. Mi tu jednostavno ništa ne možemo. Ono što možemo je da sudimo i presudimo uhapšenima. Nikada , za njih , Srbija neće biti dovoljno ponizna da bi bila dobra. Ne mrze oni Srbiju kao teritorij već kao državu a Srbe kao narod!!! Zaboravili su samo: Sva su carstva propadala i njihovo će! Živela Srbija!