БРАНИО СЕ ЋУТАЊЕМ: Осумњиченом за убиство супруге одређен притвор

М.Л.

29. 03. 2021. у 12:40

МИЛОРАДУ А. (63), из Аранђеловца,осумњиченом за убиство супруге одређен притвор до 3о дана.

БРАНИО СЕ ЋУТАЊЕМ: Осумњиченом за убиство супруге одређен притвор

Фото: М. Л.

НА предлог Вишег јавног тужилаштва у Крагујевцу,Милораду А.(63),из Аранђеловца,осумњиченом за убиство супруге Славице А.(62),одређен је притвор до 3о дана.

Како нам је речено у Тужилаштву,он се сумњичи за тешко убиство,а наложено је и његово психијатријско вештачење. На саслушању се бранио ћутањем.

Да подсетимо, у ноћи између суботе и недеље у насељу Пресека у Аранђеловцу догодила се тешка породична трагедија.Према још незваничним сазнањима,сумња се да је Милорад А. у породичној кући у Улици Вожда Карађорђа у том насељу, убио супругу Славицу а онда себи пререзао вене.

Крваву сцену у њиховој кући затекла је рођака.Одмах је обавештена полиција и хитна помоћ. Милорад А. је био при свести и колима Хитне помоћи пребачен је у аранђеловачку болницу а онда у Универзитетски клинички центар у Крагујевцу где су му саниране повреде. Потом је смештен је на Клинику за психијатрију.

Према информацијама из крагујевачког тужилаштва ,осумњичени је пребачен у притворску јединицу Окружног затвора у Петровцу код Крагујевца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)