НАЈКРИТИЧНИЈИ БИЦИКЛИСТИ: Суботичка саобраћајна полиција имала пуне руке посла

Ј. Л.

18. 06. 2024. у 13:26

Припадници Министарства унутрашњих послова у Суботици, у току протекла 24 сата искључили су из саобраћаја деветорицу мушкараца због учињених тежих саобраћајних прекршаја.

НАЈКРИТИЧНИЈИ БИЦИКЛИСТИ: Суботичка саобраћајна полиција имала пуне руке посла

Фото: С.М.Јовановић

Саобраћајна полиција зауставила је у Суботици четворицу мушкараца који су управљали бициклима са 1,39, 1,40, 1,63, 1,70 и двојицу бициклиста са 2,25 промила алкохола у организму.

У Бачкој Тополи контролисан je деветнаестогодишњак који је управљао аутомобилом без возачке дозволе и под дејством марихуане, а даљом контролом утврђено је да се на возилу налазе неприпадајуће регистарске ознаке.

У околини Бачке Тополе, затечен је и педесетпетогодишњак за кога је утврђено да вози бицикл у стању потпуне алкохолисаности, са 2,38 промила алкохола у организму, као и да га је у последње две године Прекршајни суд два пута правноснажно осудио због тежих прекршаја. Њему је у складу са новом мером из Закона о безбедности саобраћаја на путевима, привремено одузет бицикл. Овом возачу саобраћајна полиција је почетком месеца, због учињених истих прекршаја, привремено одузела аутомобил и поступак пред надлежним судом је у току.

Такође, у Суботици је искључен из саобраћаја и четрдесетшестогодишњи мушкарац који је, управљајући "маздом'' са 2,97 промила алкохола у организму, изазвао саобраћајну незгоду са материјалном штетом.

Свим возачима је одређено задржавање и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ШТА ЋЕ РЕЋИ НОВАК ЂОКОВИЋ КАД ИХ ВИДИ? Овако су аустралијски пливачи дошли у Париз на Олимпијске игре (ВИДЕО)