ШОКАНТАН СЛУЧАЈ НА ЈУГУ СРБИЈЕ: Деду (88) претукли син и снаја из бизарног разлога, са бројним повредама се јавио лекарима

И. М.

13. 06. 2024. у 15:49

В. К. (88) из Кумарева, села у околини Лесковца, тврди да су га син и снаја претукли, а овај случај породичног насиља пријављен је полицији након што је старцу указана помоћ у Ургентном центру лесковачке Опште болнице.

ШОКАНТАН СЛУЧАЈ НА ЈУГУ СРБИЈЕ: Деду (88) претукли син и снаја из бизарног разлога, са бројним повредама се јавио лекарима

Илустрација/фото: И.Митић

Деда се лекарима јавио са крвним подливима по глави и телу и повредом носа, уз тврдње полицији да је повређен тако што су га тукли син и снаја, са којима живи у истом породичном домаћинству.

Повод за напад наводно се крије иза тога што је старина одбила да им преда своју пензију што је до сада, како се прича по селу, чинио мимо своје воље, уз честе свађе и претње.

У Кумареву још причају да су односи међу сродницима одавно поремећени и да старац живи у одвојеном објекту истог домаћинства где је до напада, наводно, и дошло тако што га је син држао, а снаха тукла.

Међутим, како незванично сазнајемо, и снаја је затражила помоћ доктора жалећи се на повреде носа и главе, па је упућена на даље прегледе лекара неколико различитих специјалности.

Тачне околоности овог случаја биће познате када полиција оконча све истражне радње. С обзиром на то да се ради о насиљу у породици, оно ће бити пријављено и Центру за социјални рад у Лесковцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

РУСИЈА ЈЕ БЕСНА: Дроном убијен Иван Шаљнев