ПРОИЗВОДИЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ У КАЧАРЕВУ: Тужилаштво тражи притвор за дилере

Ј.Д.Љ.

20. 05. 2024. у 13:38

ВИШЕ јавно тужилаштво у Панчеву је донело наредбу о спровођењу истраге против Н. С. (44) и М. Р. (27), обојица из Качарева, због сумње да су као саизвршиоци извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

ПРОИЗВОДИЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ У КАЧАРЕВУ: Тужилаштво тражи притвор за дилере

Фото: Shutterstock/Илустрација

Осумњиченима се ставља на терет да су 18. 5. 2024. године у 1.40 часова у Качареву ради продаје неовлашћено преносили и држали опојну дрогу амфетамин у количини од 993 грама нето масе, заједно са дигиталном вагицом за прецизно мерење.
 
То су урадили тако што је Н. С. превозио опојну дрогу у путничком возилу, док му је М. Р., који се кретао испред њега другим путничким возилом, показивао којим путем да вози, али су у даљем превозу спречени јер су их у ул. Омладинска испред кућног броја 63а зауставили полицијски службеници Полицијске управе у Панчеву.
 
Након саслушања осумњичених у Вишем јавном тужилаштву у Панчеву, тамошњи суд је по предлогу тужилаштва одредио притвор против осумњиченог М. Р. у трајању до 30 дана због постојања особитих околности које указују да ће ометати поступак утицајем на сведоке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ПАНИКА НА ЕУРО 2024: УЕФА увела ванредне безбедносне мере