ПЛАСТИЧНИМ ПИШТОЉЕМ ОПЉАЧКАО БЕНЗИНСКУ ПУМПУ: Разбојник из Лесковцу пристао на затворску казну и надокнаду штете

И. М.

09. 05. 2024. у 15:49

ЛЕСКОВЧАНИН С.Ц. (46) кога је полиција, после интензивног оперативног рада, ухапсила због постојања основа сумње да је починио два кривична дела разбојништво признао је њихово извршење.

ПЛАСТИЧНИМ ПИШТОЉЕМ ОПЉАЧКАО БЕНЗИНСКУ ПУМПУ: Разбојник из Лесковцу пристао на затворску казну и надокнаду штете

Фото: Shutterstock/Илустрација

Он је то учинио током данашњег саслушања у Основном јавном тужилаштву у Лесковцу које је саопштило да је након тога, у присуству браниоца, закључио споразум са јавним тужиоцем на основу постигнутог договора да окривљени буде осуђен на затворску казну и да оштећенима, на име имовинско-правног захтева, надокнади причињену штету.

Полиција је овог Лесковчанина ухапсила због сумње да је, 16. новембра прошле односно 23. априла ове године, уз употребу бибер спреја и претњу пластичним пиштољем опљачкао бензинску пумпу и једну продавницу из којих је однео око 45.000 динара.

Након што је бибер спрејом попрскао радника бензинске пумпе од њега је отео 10.000, а на исти начин је од раднице једне продавнице узео око 35.000 динара.

БОНУС ВИДЕО: ПЉАЧКА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА - Лопови краду и пред камерама

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

"МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ" Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша у свом стилу је пружила подршку нашој фудбалској репрезентацији која вечерас игра утакмицу са Данском.

25. 06. 2024. у 13:17

Коментари (0)

ЈЕЗИВО: Хиљаде усташа дошло на Хрватска - Италија! И жене, и старци, сви певају страшне стихове!