ТРИ ДЕВОЈЧИЦЕ СА ФАНТОМКАМА УДАРАЛЕ ВРШЊАКИЊУ КАМЕНОМ У ГЛАВУ ЗБОГ ПЕТИЦЕ: Ужасно вршњачко насиље у Нишу

Милица Шкорић
Милица Шкорић

06. 02. 2024. у 08:26

НИШКА полиција у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу истражује тежак инцидент у којем је једна ученица седмог разреда ОШ "Цар Константин" у Нишу каменом погођена у главу.

ТРИ ДЕВОЈЧИЦЕ СА ФАНТОМКАМА УДАРАЛЕ ВРШЊАКИЊУ КАМЕНОМ У ГЛАВУ ЗБОГ ПЕТИЦЕ: Ужасно вршњачко насиље у Нишу

Фото: Новости

Инцидент се десио 24. јануара изван школског дворишта, а за сада није познато какве је повреде задобила претучена девојчица и да ли су виновници пронађени. У нишкој полицији је, без навођења детаља, само потврђено да је поступано истог дана када је поднета пријава и да су предузете све мере из њихове надлежности.

- Добили смо пријаву и одмах, истог дана, поступали по њој. Полиција је предузела мере и радње из своје надлежности на утврђивању чињеница и околности. Обавестили смо Више јавно тужилаштво у Нишу ради даљег поступања – потврђено је из нишке полиције. Према незваничним сазнањима медија, полиција је обавила више разговора и прегледала школски видео-надзор, а извештај о догађају је прослеђен Вишем јавном тужилаштву у Нишу. Шта се наводи у извештају, званично још није познато.

Батине због петице

Проф. др Игор Новаковић, пријатељ оца злостављане девојчице, који је указао на овај случај објавом на свом "Фејсбук" профилу, каже да су родитељи девојчице до сада пријављивали насиље десетак пута, а да је она тога дана добила батине јер је - добила петицу из немачког језика.

- Пре тога је добила на Инстаграму поруку: ако добије пет на писменом из немачког да ће да је пребију. Она је добила петицу јер се такмичи из немачког. Две девојчице су носиле медицинске маске, а трећа фантомку. Сачекале су је на месту где нема камера и ударале су је каменом у главу. Они њу малтретирају у континуитету већ дуже време. Један дан јер није ускладила боју дукса са бојом ранца, један дан што носи мајицу “Господар прстенова”, сада због немачког… Дете је толико истраумирано да су родитељи данас морали да је пребаце у другу школу – каже Новаковић.

Отац прескочио ограду и запретио другарицама

У 2021. години у истој школи се десио инцидент, када је родитељ једне ученице прескочио ограду и запретио ученицама са којима његова ћерка иде у школу, а са којима је она била у конфликту, јер су је задиркивали. Против оца је поднета кривична пријава због угрожавања сигурности.

БОНУС ВИДЕО: ТРОЈИЦА НА ЈЕДНОГА, УДАРАЛИ ГА И СТОЛИЦАМА - Туча у кафићу у Мокрину, Кикинђани претули мушкарца

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ГОЈКО Дамјанић (58), који је трагично изгубио живот у авионској несрећи у округу Палм Бич, био је омиљен међу Србима који су живели на Флориди, а ова трагедија дубоко је потресла и шокирала све наше сународнике који живе преко океана.

12. 07. 2024. у 14:32

Коментари (0)

НЕЋУ ДА СЕ ИЗВИЊАВАМ ШТО СЕ ДИВИМ НОВАКУ: Ђоковић гледа и не верује, овакав текст о њему скоро није написан