ДА ЛИ ЈЕ И МАЈКА ЗЛОСТАВЉАНА? Испитује се случај породичног насиља у Краљеву

Г. ЋИРОВИЋ

09. 11. 2023. у 15:51

ОЧУХ А. К. (20), ухапшен под сумњом да је злостављао седмомесечну пасторку, и деветнаестогодишња девојчицина мајка живели су у ванбрачној заједници у Краљеву и, како сазнајемо, до сада у овдашњем Центру за социјални рад нису били евидентирани као проблематична породица.

ДА ЛИ ЈЕ И МАЈКА ЗЛОСТАВЉАНА? Испитује се случај породичног насиља у Краљеву

Г.Шљивић

Према нашим сазнањима, тренутно се утврђују све околности, као и да ли је и мајка евентуално била жртва породичног насиља, а случај ће бити пребачен у надлежност Центра за социјални рад у Врњачкој Бањи с обзиром на то да је она са територије врњачке општине.

Осумњичени А.К. се, подсећамо, терети да је у породичном стану у Краљеву у више наврата злостављао бебу користећи мајчино одсуство. Због тешких повреда главе, кључне кости и надлактице, као и унутрашњег крварења, беби је најпре указана лекарска помоћ у ОБ „Студеница“ након чега је пребачена на Универзитетску дечју клинику у Тиршовој у Београду на даљу хоспитализацију.

Њеном осумњиченом очуху одређено је задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву и у законском року, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Краљеву на саслушање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

"МОЖДА НИСАМ ЦЕЦА, АЛИ САМ У БРАКУ СА ФУДБАЛЕРОМ" Карлеуша дала свој суд: Лука Јовић - тај вам је Обилић који вечерас убија Мурата!

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша у свом стилу је пружила подршку нашој фудбалској репрезентацији која вечерас игра утакмицу са Данском.

25. 06. 2024. у 13:17

Коментари (0)

ДВА ПРОРОЧАНСТВА КОЈА СУ ЈОЈ ОБЕЛЕЖИЛА ЖИВОТ: Оба су се остварила, а када се сети једног увек се расплаче