ЗБОГ ПОТЕЗА ТУЖИТЕЉКЕ ЈАСМИНЕ ПАУНОВИЋ ДИЛЕР ДОБИО МИНИМАЛНУ КАЗНУ: Одрекла се права на жалбу

Новости онлине

09. 06. 2023. у 14:27

ТУЖИТЕЉКА Јасмина Пауновић изазвала је буру међу колегама када се 5. јуна, после изрицања пресуде нарко-дилеру коме се судило због диловања скоро килограм и по хероина, одрекла права на жалбу, чиме је он осуђен на минималну казну затвора.

ЗБОГ ПОТЕЗА ТУЖИТЕЉКЕ ЈАСМИНЕ ПАУНОВИЋ ДИЛЕР ДОБИО МИНИМАЛНУ КАЗНУ: Одрекла се права на жалбу

FOTO: Arhiva novosti

Дилер је такође и ослобођен плаћања трошкова.

Милан Ц. (36) осуђен је 5. јуна на три године и месец дана затвора, а минимална запрећена казна за кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога је три године.

Поред тога, тужитељка која се зимус по свим опозиционим медијима хвалила својом стручношћу, одлучила је да се не жали на ову пресуду, којом је, поред минималне затворске казне, нарко-дилер ослобођен и плаћања судских трошкова који ће пасти на терет буџета, тачније грађана ове државе.

Жалбе су се одрекли и окривљени као и његови адвокати.

Милан Ц. је ухапшен 21. јула прошле године од стране СБПОК-а са 1.483,3 грама хероина које је имао намеру да препродаје на улицама Београда.

Реаговање Удружења Свети Сава из Лазаревца

Удружење Свети Сава из Лазаревца које се годинама бори са дилерима у свом месту, али и шире објавило је на свом инстаграм профилу вест о тужитељки Јасмини Пауновић која је недавно помогла да наркодилер код кога је нађено више од килограм хероина добије минималну казну затвора.

„УГСС је шокирано вешћу да тужитељка Јасмина Пауновић из Београда није уложила жалбу на пресуду где је наркодилеру за 1,5 кг хероина пресуђена минимална казна од 3 године затвора!

Сматрамо да је овакво понашање недопустиво, 10 година указујемо на проблеме у тужилаштву, полицији и судовима.

Сваки тужилац, судија и полицијски службеник мора да буде свестан да су наркодилери директне убице наше деце, младости и будућности ове земље и да у складу са тим кажњавање мора бити примерено злочину који они чине.

Управо због оваквих ствари УГСС годинама истиче да се минимална казна од 3 године затвора мора повећати на најмање 5 година!“

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

ПАДА ОДЛУКА! Може ли Новак Ђоковић да престигне Роџера Федерера и Рафаела Надала?