НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

Н.Б.

30. 03. 2023. у 14:00

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

Фото: Д. Миловановић

Како "Новости" сазнају, осумњичени Пашајлић није ниједног момента питао за своје дете, чијом судбином је згрожена јавност у Србији.

- Није плакао, није претио да ће да се убије, он чак није ни питао за своје дете, није имао никакву реакцију, каже извор "Новости".

Такође сазнајемо да је и осумњичени, пре довођења код тужиоца на саслушање, имао поверљив разговор са адвокатом од пола сата.

Осумњичени Урош Пашајлић је у присуству изабраног браниоца изјавио да ће искористити своје законско право и бранити се ћутањем, као и да је у дужем временском периоду користио опојне дроге и алкохол.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (6)

НАПАО ПОЛИЦАЈЦА НА ПАРТИЗАНОВОЈ УТАКМИЦИ: Тужилаштво тражи пет година забране прусуства мечевима