ОСОБА СА СРПСКИМ ПАСОШЕМ УХАПШЕНА НА АЕРОДРОМУ У СКОПЉУ: Рекордна заплена на аеродрому у Скопљу

Новости онлајн

21. 03. 2023. у 20:57

НА Међународном аеродрому Скопље цариници су запленили више од 43 килограма златног накита, што је рекордна количина, а чија је вредност процењена на око 2,3 милиона евра, саопштено је из македонске Управе царина.

ОСОБА СА СРПСКИМ ПАСОШЕМ УХАПШЕНА НА АЕРОДРОМУ У СКОПЉУ: Рекордна заплена на аеродрому у Скопљу

Фото: Ансплеш

На основу претходних сазнања и основане сумње лице са српском путном исправом, које је стигло синоћ редовним вечерњим летом из Истанбула, упућено је на детаљан преглед и преглед пртљага, наводи се у саопштењу македонске царине.

У његовом коферу и ручном пртљагу откривен је разни златни накит упакован у најлонске кесе, укључујући и накит од белог злата са дијамантима са приложеним сертификатима.

Особа, за коју се не наводи ког је пола, и роба су привремено задржани и тренутно се води увиђај, а о случају је одмах обавештен дежурни јавни тужилац ради спровођења даљих истражних радњи.

- Управа царина, у оквиру својих приоритета заштите друштва и безбедности грађана, снажно је усмерена на борбу против криминала и спречавање нелегалне трговине. У 2022. години видећемо дупло повећање броја случајева спречавања нелегалне трговине у свим категоријама у односу на 2021. годину - рекла је директор Управе царина Славица Кутиров на конференцији за новинаре.

БОНУС ВИДЕО: ПРЕТИЛИ ДА ЋЕ ДА УБИЈУ ВУЧИЋА - Ухапшена тројка која је хтела да насилно преузме власт

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима