ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

Ј. Ј. Б.

07. 02. 2023. у 22:02

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

Фото Илустрација shutterstock

Њу је М. Ј. , како „Новости“ незванично сазнају, по старим ромским обичајима „купио“ за свог сина Н. Ј. ради удаје. Наводно је њеним родитељима за то платио 600 евра, али се она противила том уговореном браку.

Зато су је пре недељу дана на силу и против њене воље одвели у своју кућу, у којој је проживела прави пакао.

-Након неколико дана сексуалног злостављања, она је успела да побегне из те куће страве. Пријавила је и оца и сина за силовање, мада још није утврђено ко је од њих двојице заиста општио са њом. Свакако је реч о тежем облику тог кривичног дела, јер девојка има дијагнозу, лечила се због психичких проблема – каже добро обавештени извор „Новости“.

Силоватељи су ухапшени још током викенда, а након саслушања им је одређен притвор до 30 дана, како не би утицали на сведоке у наставку истражног поступка.

Више јавно тужилаштво у Панчеву, које води поступак, наложиће да се испитају сви сведоци и да се ураде сва неопходна вештачења.

БОНУС ВИДЕО - ЗАГРЉАЈИ И СУЗЕ: Извлачење преживелих и настрадалих из рушевина у турској Антакији

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (7)