ГРЕШИО ЈЕ ЦЕО ЖИВОТ, БИО ЈЕ ЛОШ: Проговорио пријатељ убијеног разбојника Мирослава из Фекетића

Novosti online

17. 01. 2023. у 18:49

ПОЗНАНИК Мирослава М. (64) који је синоћ страдао у ватреном обрачуну са полицијом након што је опљачкао бензинску пумпу на Карабурми, каже за Курир да је он цео жиовт био без посла и да је желео брзу и лаку зараду.

ГРЕШИО ЈЕ ЦЕО ЖИВОТ, БИО ЈЕ ЛОШ: Проговорио пријатељ убијеног разбојника Мирослава из Фекетића

Фото: Принтскрин

- Жао ми је што је убијен, јер ми је пријатељ, али је увек био на ивици закона и грешио је цео живот! Још као мали је правио проблеме - каже пријатељ убијеног и додаје:

- Волео је да се потуче, чак и у овим годинама. Одлежао је 12 година затвора јер је 1992. године убио човека с којим је имао договор око мењања девиза, тачније марки.

Наш саговорник каже да је Мирослав М. до краја свог живота тврдио да није ркив за злочин.

- Мирослав ми је испричао да се све догодило након што је имао договор са човеком с којим је требало да мења марке, али на договорено место није дошао сам, већ у групи. Мирослав је тада од познаника позајмио пиштољ како би био сигурнији - каже пријатељ разбојника и додаје:

- Његове речи тада су биле да га је групица нападала и опколила, а да је у том тренутку убијен човек с којим је имао договор. До краја живота Мирослав, као и његова породица тврдили су да он није починио убиство. Једном ми је рекао: "Одлежао сам казну, али сам невин."

Пријатељ разбојника који је синоћ у филмској потери убијен након што је опљачкао бензинску пумпу у Миријевском булевару додаје да је након робије отишао из земље.

- После одлежане робије повукао се и отишао у Хрватску, јер је родом одатле. Иначе, његова породица је те 1992. живела у Фекетићу, али су се након тога преселили и долазили само два пута годишње. Он је живео с мајком у изнајмљеном стану у Панчеву, али је она преминула пре непуних годину дана - каже за Курир саговорник и додаје:

- Последњи пут смо се чули два дана пре Нове године, и звучао ми је скроз нормално, док смо се пре два месеца видели. Ништа није указивало на овако нешто, али на крају је платио главом свој лош живот.

Пријатељ каже и да се Мирослав М. никада није женио.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЂОКОВИЋ БАШ ИЗНЕРВИРАО АЛБАНЦЕ: Новак реаговао на убиство Срба на Косову, Пацоли срамно ударио по њему