ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА УБИЈЕНЕ МАЈКЕ НА ВОЖДОВЦУ: Син је тукао до смрти, умрла у највећим мукама

Новости Онлајн

03. 10. 2022. у 16:27

ЗЛОЧИН се догодио у суботу, а тело несрећне жене нашао је њен супруг М. М. У први мах му се учинило да спава јер је била у спаваћој соби на кревету, покривена ћебетом

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА УБИЈЕНЕ МАЈКЕ НА ВОЖДОВЦУ: Син је тукао до смрти, умрла у највећим мукама

Фото: Приватна архива

Добринка М. (61) умрла је од повреда које јој је батинама нанео њен син Ђорђе М. (26) и то највероватније дрвеном мотком у стану на Вождовцу.

Злочин се догодио у суботу, а тело несрећне жене нашао је њен супруг М. М. У први мах му се учинило да спава јер је била у спаваћој соби на кревету, покривена ћебетом. Међутим, на њеном лицу приметио је повреде, а на зиду и поду крв.

Обдукција је показала да је несрећна жена умрла у најгорим мукама. Наиме, њу је син дрвеном мотком тукао по глави и телу док није издахнула.

- Звао сам Добринку на мобилни телефон. Није ми се јавила и одлучио сам да одем у стан. Откључао сам врата и нашао сам је у спаваћој соби. Када сам пришао видео сам да има повреде на лицу. Била је покривена ћебетом. Звао сам комшије да одмах зову лекаре - овако је полицији испричао М. М. отац осумњиченог младића за тешко убиство мајке на Вождовцу.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

Кућа у којој је избио пожар и у којој је трагично настрадало двогодисње дете у Бачком Петровцу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРИВЕДЕНО ВИШЕ ОД 100 МИГРАНАТА: Полиција претражује терен (ВИДЕО)