ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ИГОРУ МИЛОШЕВИЋУ: Серијски силоватељ остаје иза решетака

Н. Б.

02. 10. 2022. у 15:15

НАКОН саслушања Игора Милошевића, серијског силоватеља који је осумњичен за извршење кривичног дела угрожавање сигурности, одређен је притвор.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ИГОРУ МИЛОШЕВИЋУ: Серијски силоватељ остаје иза решетака

Фото: Принтскрин

Судија за претходни поступак Првог суда одредио притвор до 30 дана Игору Милошевићу.

Подсећамо, Милошевић је на саслушању признао да је рекао новинаркама "Ако одлучим да вас силујем, ја ћу да вас силујем, ако нема никога да то спречи", али је тврдио да то није рекао са циљем да им прети, већ каже да је то био део његове приче када је описивао силовања која је починио.

Након тога заменик тужиоца је предложио суду да се Милошевићу одреди притвор због опасности да неће бити могуће обезбедити његово присуство у поступку, због околности које указују да би могао утицати на сведоке који тек треба да буду испитани, као и због опасности да би боравком на слободи могао учинити делом којим прети, а све то узимајући у обзир његову ранију вишеструку осуђиваност.

Такође, ради провера навода кривичне пријаве тужилаштво ће испитати оштећене, евентуалне друге сведоке, затим ће наредити комисијско психолошко-психијатријско вештачење осумњиченог на околност његове урачунљивости, а потом ће донети одлуку.

БОНУС ВИДЕО:

СЕЋАЊЕ: Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)