ВИШИ СУД У НОВОМ САДУ: Саслушани полицајци који су одавали службене податке Горану Ковачевићу Горанци

Љ.П.

01. 10. 2022. у 15:53

СУДИЈА за претходни поступак Посебног одељења за сузбијање короције Вишег суда у Новом Саду, полицијском службенику Р.Л. због осниване сумње да је злоупотребио службени положај, одредио је притвор до 30 дана, због постојања околности које указују да ће ометати поступак утицајем на сведоке.

ВИШИ СУД У НОВОМ САДУ: Саслушани полицајци који су одавали службене податке Горану Ковачевићу Горанци

Фото: Танјуг/Милош Миливојевић/МУП

И осумњичени Р.М., такође је данас приведен на саслушање, али за њега није било предлога за одређивање притвора.

Ова двојица припадника новосадског одреда Жандармерије, подсећамо, ухапшени су заједно са још двоје запослених у МУП-у због сумње да су злоупотребили службени положај. 

Полицајци из Новог Сада и Београда се сумњиче да су обезбеђивали и достављали службене податке Горану Ковачевићу Горанци из Новог Сада, на кога је пуцано септембра прошле године.

БОНУС ВИДЕО:

СЕЋАЊЕ: Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (1)

СТРАВИЧНО Питон дугачак 3 метра зграбио дечака (5), угризао га и одвукао у базен: Вребао је у жбуњу, видео сам велику црну сенку (ВИДЕО)