УХАПШЕН МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ИЗБО НОЖЕМ ЖЕНУ У ФУТОГУ: Починилац девер несрећне жене - свему претходила свађа међу браћом

Љ.П.

29. 09. 2022. у 15:51

Новосадска полиција је, како сазнајемо, привела данас четрдесетосмогодишњег мушкарца, за кога се сумња да је данас, нешто пре 13 часова, ножем избо Н. Б. (42) у Футогу у Улици цара Лазара.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ИЗБО НОЖЕМ ЖЕНУ У ФУТОГУ: Починилац девер несрећне жене - свему претходила свађа међу браћом

анплеш

Како незванично сазнајемо, приведени је девер несрећне жене, а свему је наводно претходила свађа између два брата.

Док је трајала расправа међу браћом, како сазнајемо, жена се умешала намеравајући да одбрани мужа, када ју је напао девер.

Повређеној жени је на лицу места лекарску помоћ пружила медицинска екипа Завода за хитну помоћ и после иницијалног збрињавања је превезла на одељење хирургије Клиничког центра Војводине, казао је др Зоран Круљ, портпарол Завода за хитну медицинску помоћ.

У Ургентни центар Универзитетског клиничког центра Војводине, како наводе у ПР служби,  примљена је пацијенткиња Н. Б. (42) са вишеструким повредама у виду убодних рана. После хитне, благовремене, комплетне дијагностике, хируршке обраде ране, лекарске помоћи и збрињавања, пацијенткиња је задржана у Ургентном центру на даљем конзервативном лечењу.

БОНУС ВИДЕО:

УЖАС У НИШУ: Сумња се да је муж избо жену, па себе

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (0)

СТРАВИЧНО Питон дугачак 3 метра зграбио дечака (5), угризао га и одвукао у базен: Вребао је у жбуњу, видео сам велику црну сенку (ВИДЕО)