У ПОЛИЦИЈУ ДОШАО 6.5 МЕСЕЦИ ПОСЛЕ ЗЛОЧИНА: Детаљи предаје осумњиченог за убиство Александра Таталовића, убод у срце био кобан

Ш. М.

14. 09. 2022. у 20:54

БЕОГРАЂАНИН Д. Г., који се сумњичи да је у фебруару ове године убио Александра Таталовића (21) на Лабудовом брду, предао се данас Вишем јавном тужилаштву у пратњи свог адвоката Ирине Боровић.

У ПОЛИЦИЈУ ДОШАО 6.5 МЕСЕЦИ ПОСЛЕ ЗЛОЧИНА: Детаљи предаје осумњиченог за убиство Александра Таталовића, убод у срце био кобан

Фото: Фејсбук

Група младића, лица сакривених иза маски Гаврила Принцип, напали су Александра, а кобан је био убод ножа у срце.

Таталовић је 23. фебруара шетао Улицом 11. крајишке дивизије у београдском насељу Лабудово брдо са девојком и другом. Око 23 сата са леђа су им пришла петорица младића обучених у црно и насрнула на Александра. Они су га изболи кухињским ножем, а сумња се да му је кобну рану нанео ухапшени Д. Г. Када се Александар срушио на асфалт, нападачи су побегли низ улицу, а девојка и њен друг тада нису могли са сигурношћу да кажу да ли је осим убице било још четири или пет нападача. Младић је задобио повреде грудног коша и леђа, а лекари су могли само да констатују смрт.

- Појавио се зато што жели да приступи у тужилаштво, сам је дошао код тужиоца, у четвртак би требало да буде саслушан и видећемо када ће бити изношење одбране - рекла је Ирина Боровић. - Он је свакако спроведен у Централни затвор и биће данас доведен код судије за претходни поступак Вишег суда у Београду.

Како је тада саопштила полиција, мотив овог крвавог злочина била је, највероватније, љубомора. Тинејџерка, која је била са Александром, раније се наводно забављала са Д. Г., за којег се наводи да је припадник одређене навијачке групе.

Принтсцреен


Волео моторе и аутомобиле

- БИО си вредан, добар, најбољи човек кога смо знали - рекла је рођака на Александровој сахрани. - Одмалена си знао чиме желиш да се бавиш, а то су мотори и аутомобили. Радио си од своје 16. године и разликовао си се од својих вршњака јер си знао шта желиш у животу.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)