"ОН НЕМА ВЕЗЕ СА УБИСТВОМ": Саслушан наводни љубавник Биљане која је забетонирала мужа, ево шта је рекао његов отац (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

29. 06. 2022. у 19:00

АЛЕКСАНДАР Л. (28) из лесковачког села Славујевце, који је према сопственом признању био у вези са Биљаном С. (38) из Великог Трњана која је у недељу пронађена мртва, након чега је откривено и тело њеног супруга Ивана несталог пре три године, негирао је да има било какве везе са овом трагедијом.

ОН НЕМА ВЕЗЕ СА УБИСТВОМ: Саслушан наводни љубавник Биљане која је забетонирала мужа, ево шта је рекао његов отац (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Д. М.

Ово је саопштио његов отац Момчило који је објаснио да се његов син тренутно налази на саслушању у полицији, али само да би изнео сазнања о овим догађајима. Момчило је признао да му је било познато да је његов син у некој врсти везе са женом која се отровала, али да није имао појма шта се десило са њеним мужем.

- Знао сам да се мој син виђа повремено са Биљаном, али не бих то назвао правом везом, ипак је била од њега старија десет година. И он је мислио да јој је супруг у Русији те јој је помагао на различите начине с обзиром на то да је имала троје деце. Знам да јој је и финансијски подржавао, али из чисто хуманих побуда - објашњава Александров отац.

Каже да је након сазнања за трагедију у Великом Трњану отворено питао сина да ли он има неке везе са злочином.

Фото: Д. М.

- Категоричан је био да апсолутно није ни на који начин у то био укључен те да није ни знао шта се дешавало са то двоје људи. Тешко су му пали наводи у медијима који су бацали сумњу на њега. То је заиста страшан злочин и ја сам потпуно уверен да Александар не би могао да буде део тако нечега. У сваком случају као породица много смо се узнемирили због овог догађаја, мој син је дивно дете, факултетски је образован, страшно ми је жао што је без своје кривице сада на неки начин умешан у ту ствар. Он је сада на саслушању у полицији, али сам убеђен да неће бити никаквог поступања према њему. Ми смо угледна породица, ја сам професор машинства, никада нисмо имали било какве проблеме са законом и тешко ми падају инсинуације да је мој син имао било каквог удела у том догађају - закључио је Александров отац.

Фото: Д. М.

Биљана, за коју је установљено да се отровала, сахрањена је у уторак, а истог дана њен девер, полицијски службеник Ненад С, пронашао је у штали забетонирано тело њеног супруга и свог рођеног брата Ивана С. (40) за којег су сви веровали да је три године на раду у Русији.

Узрок смрти Биљаниног мужа биће познат након обдукције, а полиција интензивно ради на утврђивању ко је и на који начин лишио живота несрећног човека. Верује се да је она умешана у злочин с обзиром на то да је свима говорила да се свакодневно чује са мужем, али се испитује да ли је имала саучеснике.

Фото: Д. М.

Иванов отац Јован каже да му је син провео две године на раду у Русији те да му није било сумњиво што је наводно опет отишао у ову земљу.

- Било је то пре три године, не могу да се сетим датума, али знам да је било лето када нам је казао да ће ићи на рад у Русију. Од тада као да је у земљу пропао. Ниједном нам се није јавио. Стално смо питали снаху Биљану да ли се јавља и увек добијали исти одговор: "Добро је, јавио се!". Приметио сам да избегава разговор о мом сину. Било ми је чудно па сам питао унуке да ли се они чују са татом. Они би ми говорили: "Јавља се мами, нас не зове!". Сад ми је јасно да није могао да им се јави јер је био набијен у буре и сахрањен у бетон - огорчено говори отац жртве.

Ивана нашао брат случајно

Истиче да су били веома потрешени вешћу да им се снаха отровала.

- Отишли смо на сахрану, било је стварно потресно, њене сестре су нас нападале због Ивана, говориле су да је он крив, питале нас где је, што га нема на гробљу. Казао сам им да се не зна да ли је и он жив, отишао је у Русију, тамо је мафија, али нисам ни слутио да је мртав у штали. Сасвим случајно је нађен. Наш син Ненад, који је полицијски службеник, ушао је у ту просторију где су краве чували и где је она нађена отрована у јаслама. Било му је сумњиво то парче бетона ког раније није био ту и које је било замаскирано кукурузовином. Кад је разбио бетон, прво је нашао лобању нашег сина, а онда у бурету и остатак тела. Проверио је и установио да он није изашао из земље, а и моја унука је пронашла његов пасош и торбицу - рекао је очајни отац.

Иванова мајка Ружа једва је стајала на ногама јер су и она и супруг добили инјекције за смирење након сазнања за стравичан губитак.

- Три године мој син седи у забетонираном бурету, наша снаха нас лаже да разговара са њим, а она га спаковала. Како ја да живим, већ сам сахранила четворогодишњег сина који је такође трагично страдао. Јуче смо јој ишли на сахрану, њу жалимо а мој син мртав од њене руке - јецала је жена.

Иванов брат Ненад кратко се обратио новинарима и потврдио да је он пронашао брата.

- Ја сам лично разбио бетон и пронашао тело мога брата. Страшно је било видети шта је са њим урађено - казао је полицајац.

Било нам је чудно, али смо јој веровали

Мештани Великог Трњана ужаснути су сазнањем каква се трагедија догодила у њиховом комшилуку.

- Никаквих проблема нису имали, млади су се узели, много су се волели, па изродили су троје деце. Када нам је казала да је отишао у Русију, те да не може да се врати у неку руку нам је било чудно али смо јој веровали. Говорила је да не може да дође због короне, да их не пуштају да дођу док се не вакцинишу, помињала је и неке пожаре. Кад сам чула да су нађени мртви одузела сам се, два лека сам попила да бих се смирила. Како сам чула од њених рођака, рекла је деци да иде у манастир Тумане јер се Иван вратио те да ће након тога сви отићи у Београд да купе стан и кола јер је најстарија ћеркица планирала да тамо упише факултет. Немам речи, ово је као хорор филм, још не верујем да се овако нешто десило - казала је Јасмина Стефановић.

Лесковачка полиција потврдила је да је пронађено тело упућено на обдукцију ради утврђивања узрока смрти.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БУГАРИН ШВЕРЦОВАО МРТВУ МАЈКУ: Рекли смо јој добар дан, глава јој пала - цариници били у шоку, случај који се и данас препричава