НИЈЕ МОГЛА САМА ТАКО ДА СЕ ПОВРЕДИ: Игор Јурић упозорио на силовање у Бајмоку, наводно злостављана све демантује

Ј. Л.

21. 06. 2022. у 22:00

ВИШЕ јавно тужилаштво у Суботици проверава јесу ли тачне сумње да је у суботу у Бајмоку сексуално злостављана девојка, која је због тога смештена у болницу, на шта је упозорио Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављану децу.

НИЈЕ МОГЛА САМА ТАКО ДА СЕ ПОВРЕДИ: Игор Јурић упозорио на силовање у Бајмоку, наводно злостављана све демантује

Илустрација Shutterstock

Он је јуче ујутру на својим налозима на друштвеним мрежама објавио да је прошлог викенда злостављана једна девојчица у Бајмоку, која је због тога била хоспитализована. Недуго потом, наводна жртва је то демантовала, такође на друштвеним мрежама.

- Овај злочин не сме бити заташкан, и зато молим људе који имају било какава сазнања о овом злочину, да нам се јаве и помогну нашем тиму, да ово недело не прође некажњено - написао је Јурић у својој објави.

Недуго затим се огласила и девојка из Бајмока.

- Па да се огласим и ја, видим да сви нападате С. и С., а да није било њих ја сада не бих била жива. Спасли су ми живот, а ви окривљујете њих? Због чега, зато што је неко просуо причу да ме је њихов син силовао, срамота, срамота... Остала сам без текста. У Хитној сам завршила зато што сам се напила и нашкодила сама себи, и нађена таква у локви крви... Понављам, не причајте глупости кад не знате шта ми се десило. Хвала - написала је девојчица на "Фејсбуку".

Затим се поново огласио Јурић, који је изјавио да информације из болнице указују да такве повреде које је задобила девојка није могла сама себи да нанесе.

- Разговарао сам са оцем младића, који ми је рекао да ће потпуно сарађивати у свим истражним радњама, да неће опструисати истрагу, да је свестан ситуације и да уколико се докаже да је његов малолетни син починио кривично дело треба да одговара - каже Јурић.

 

ПОЛИЦИЈА: НЕМА ПРИЈАВЕ

СУБОТИЧКА полиција се овим поводом још није оглашавала, а како незванично сазнајемо кривично дело им није пријављено.

- Засад нема кривичног дела, девојчица је сама негирала да јој се то што поједини медији наводе догодило, што сте могли да видите и на друштвеним мрежама - кажу у полицији и упућују на Више јавно тужилаштво у Суботици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЉУДИНА: Погледајте како је човек са штакама спасао повређено маче у Београду (ВИДЕО)