КОМШИЈЕ ЧУЛЕ ВИКУ, ПА ПОЗВАЛЕ ПОЛИЦИЈУ: Младић из Котора ухапшен због сумње да је силовао девојку у Будви

Б. Дабић

28. 05. 2022. у 11:30

Због вике и дреке у једној кући у сред ноћи, грађани су позвали полицију која је убрзо након изласка на лице места мушкарцу ставила лисице на руке због сумње да је силовао жену.

КОМШИЈЕ ЧУЛЕ ВИКУ, ПА ПОЗВАЛЕ ПОЛИЦИЈУ: Младић из Котора ухапшен због сумње да је силовао девојку у Будви

Фото: Управа полиције Црне Горе

У ноћи између петка и суботе у Будви је  ухапшен Б.К. из Котора осумњичен да је силовао М.С.К. из Републике Србије са боравком у Будви.

Он је жену физички напао и присилио на сексуални однос.  Да се у једној породичној кући чује вика и галама грађани су обавестили полицију у 1:15.

- Полицијски службеници су затекли М.С.К. из Републике Србије са боравком у Будви и Б.К. из Котора, стално настањен у Будви. Предузете су све неопходне активности из полицијских надлежности, те је полиција дошла до сумње да је Б.К. физички напао и присилио на сексуални однос оштећену.  О свему је обавештен надлежни тужилац по чијем је налогу извршен увиђај на лицу места, прикупљена су обавештења од оба лица, те су од стране лекара извршени неопходни прегледи, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Поступајући тужилац се након увида у списе предмета изјаснио да се у радњама Б.К. стичу елементи кривичног дела силовање. Б.К. је лишен слободе и он ће уз кривичну пријаву бити приведен тужиоцу на даљу надлежност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)