НЕ СЕЋАМ СЕ ДА САМ ИЗБО КОЛЕГЕ: Певач тврдио да не зна шта се догодило у кафани у Крагујецу

Новости онлајн

16. 05. 2022. у 20:07

ПЕВАЧ Милош С. (39) који је у суботу увече после наступа у једној Крагујевачкој кафани избо колеге из бенда О.Г. (22) и А.К. (39) у полицији је наводно испричао да се напада не сећа.

НЕ СЕЋАМ СЕ ДА САМ ИЗБО КОЛЕГЕ: Певач тврдио да не зна шта се догодило у кафани у Крагујецу

Фото: Фацебоок

Подсетимо, језиви напад догодио се испред локала у коме је бенд свирао.

Наводно, мотив сукоба била је свађа око бакшиша, па је видно припити Милош С. отишао до аутомобила, узео нож и напао колеге. Он их је, како је саопштено, убадао по леђима и грудима, а А.К. је извађен бубрег.

- Ничега се не сећам. Цело то вече ми је у магли, био сам много пијан - наводно је рекао осумњичени певач после хапшења полицајцима који су га савладали.

Извор Курира каже да је алкотестирањем и утврђено да је осумњичени Милош С. био пијан у време извршења злочина.

- Он је на све начине покушавао да се оправда и објасни да није желео да науди повређеним младићима - рекао је извор и додао да се рањени опорављају у болници.

Певач је, како смо већ писали, после хапшења одведен у Клинички центар у Крагујевцу на преглед, а тамо је наставио да прави хаос.

- Он се досетио да би могао да побегне полицији, па је са све лисицама на рукама почео да бежи. На сву срећу савладали су га полицајци, али је и тада насрнуо на једног службеника МУП и лакше га повредио - каже извор Курира и додаје:

- Милош С. се за сада терети за покушај тешког убиства и напад на службено лице. Певачу је одређено задржавање до 48 сати и очекује се да он буде саслушан у Вишем тужилаштву у Крагујевцу.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЕДВЕДЕВ ОШТАР: Томе се ближи крај, пукла је љубав - Пољаци су бесни, Европљани не желе Украјинце