ЛАЖНА ДОЈАВА О БОМБИ НА СВАДБИ: Ухапшен Краљевчанин због изазивања панике и нереда

Г. ЋИРОВИЋ

16. 05. 2022. у 10:43

БРЗОМ и ефикасном акцијом припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву ухапсили су Краљевчанина С. В. (42), осумњиченог да је у недељу увече телефоном позвао дежурну службу Полицијске управе и пријавио да је у једном познатом краљевачком угоститељском објекту, у којем је у току било свадбено весеље, постављена бомба.

ЛАЖНА ДОЈАВА О БОМБИ НА СВАДБИ: Ухапшен Краљевчанин због изазивања панике и нереда

Г.Шљивић

Полиција је одмах по пријави изашлa на лице места, запослени и гости су хитно евакуисани, а након контрадиверзионог прегледа утврђено је да је дојава лажна, па је весеље у објекту несметано настављено.

Због сумње да је починио кривично дело изазивање панике и нереда, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Краљеву.

А због чега је С. В. упутио лажну дојаву о бомби за сада се само нагађа. Краљевачком чаршијом круже разне приче, од тога да је у питању љубомора или неслана шала, као и да је лажну дојаву упутио незадовољни сват по дејством алкохола, комшије због буке, неко ко је очекивао позив на свадбу али га није добио, или чак неко са младине или младожењине стране...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАТИ СЕ БОРИЛА КАО ЛАВИЦА: Мама Наташе Миљковић у затворској болници, тата у новинама - а она је живела сама са собом