УЈАК ОСУМЊИЧЕН ЗА ОБЉУБУ МАЛОЛЕТНИЦЕ? Саслушан и пуштен да се брани са слободе

Ј.С.

03. 04. 2022. у 14:48

С.М. из села Корбевац по налогу заменика Вишег јавног тужилаштва задржан је у притвору до 48 сати због кривичног дела навођење на обљубу злоупотребом положај, сазнају "Новости".

УЈАК ОСУМЊИЧЕН ЗА ОБЉУБУ МАЛОЛЕТНИЦЕ? Саслушан и пуштен да се брани са слободе

Илустрација

Како нам је потврђено у Вишем јавном тужилаштву, он се терети да је  ово кривично дело извршио  над малолетницом, шеснаестогодишњом  девојчицом, која му је одлуком Центра за социјални рад  била поверена на чување.

Данас је саслушан у Тужилаштву и пуштен да се брани са слободе. Осумњичени је иначе ујак остећене малолетнице, која је такође дала изјаву , као и момак са којим је малолетница била у вези.

У Тужилаштву кажу да је поступак у току и да се ради на случају, пошто је остећена малолетна ради заштите њеног интереса не могу дати друге податке.

Према незваничним информацијама, ујак је "помогао" девојци да буде у вези са младићем у кога је заљубљена. Свему овоме претходила је пријава њеног нестанка, али и пријава насиља у породици.

Наиме, 25. марта родитељи су пријавили полицији њен нестанак, да би девојчица рекла да је родитељи злостављају па је смештена код баке и ујака, где је пар ноћи провела са момком за кога је изјавила да је "заљубљена у њега".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОРОДИЧНИ ОДМОР У ПРАВОМ СМИСЛУ: Базени, добра плажа, разноврсне анимације, укусна и разноврсна храна, шта више пожелети