ВЕЉИН ШТЕК ОТКРИВЕН ЗБОГ ЖЕНИНИХ СЕЛФИЈА? Беливук се крио у Деда Мразовој кућици, Бојана слала слике мајци

Novosti online

26. 01. 2022. у 09:41

ВОЂА злогласног клана планирао је да му викендица у близини Лознице буде скровиште, али је од кртице из полиције сазнао да је та локација разоткривена.

ВЕЉИН ШТЕК ОТКРИВЕН ЗБОГ ЖЕНИНИХ СЕЛФИЈА? Беливук се крио у Деда Мразовој кућици, Бојана слала слике мајци

FOTO: Ata images

"Деда Мразова кућица" у месту Тршић код Лознице, коју су истражитељи данима претресали после хапшења Вељка Беливука и Марка Миљковића у фебуару прошле године, требало је да буде тајно скровиште од полиције, али и припадника супротстављене криминалне групе!

Беливук је пред хапшење са супругом Бојаном и децом боравио у кући у Тршићу, а храну, воду и све друго што им је било потребно доносио им је брачни пар из Лознице, осумњичени Владо Георгиев и Слађана Секулић.

Извор открива и да је Беливук с породицом управо у тој кућици дочекао последњу Нову годину на слободи.

Фото АП

Кључни моменат било је хапшење на београдском аеродрому после повратка из Тивта, где су били гости Радоја Звицера. Тада је, подсетимо, црногорска полиција спречила убиство Беливука и Миљковића на тиватском аеродрому.

Према речима извора, по повратку у Србију, 29. јануара прошле године, полиција је на аеродрому "Никола Тесла" привела и саслушала Беливука и Миљковића, као и припаднике њихове групе, који су их дочекали на аеродрому.

- Наиме, после привођења, припадницима клана одузети су мобилни, па је на некима од њих могао да постоји траг који би указивао на кућу. С друге стране, Беливук је сазнао да је супруга слике куће, селфије, али и тачну локацију, слала мајци и сестри, због чега је постао обазривији - додаје извор.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: ВЕЛИКИ ПОЖАР У СУБОТИЦИ: Црни дим куља из супермаркета

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Возач Зорана Бабића се сам јавио на издржавање казне