ПОЗИВ ПРИЈАТЕЉУ СПРЕЧИО МАНИЈАКА: Ухапшени Драган Д. тврди да се због пијанства не сећа напада на девојку на Карабурми

З. У. - Ш. М.

21. 01. 2022. у 20:18

БЕОГРАЂАНИН Драган Д. (31) ухапшен је у петак због сумње да је у четвртак, сат и по после поноћи, покушао да силује двадесетједногодишњу девојку у Улици Јуре Керошевића на Карабурми. Њему је, после саслушања у Вишем јавном тужилаштву, где се бранио речима да је био пијан и да се ничег не сећа, одређен притвор до 30 дана.

ПОЗИВ ПРИЈАТЕЉУ СПРЕЧИО МАНИЈАКА: Ухапшени Драган Д. тврди да се због пијанства не сећа напада на девојку на Карабурми

Фото: Д. Миловановић

Како су објаснили из Вишег суда, њему је притвор одређен због опасности да би боравком на слободи у кратком временском периоду могао да понови кривично дело.

Према незваничним информацијама, полиција је позив за сексуални напад добила у четвртак ујутру у 1.30, а патрола, која је брзо стигла, затекла је испред зграде број 8 девојку без одеће.

- Млађа женска особа сама је пешице ишла Миријевским булеваром - истиче наш извор. - У једном тренутку, њу је са леђа напао непознати мушкарац и уз претњу успео да је одведе прекопута, иза једне од стамбених зграда. Ту је покушао да је напаствује. Прво јој је поцепао гардеробу, затим тражио да га орално задовољи и покушао да је силује.

Ипак, девојка је у једном тренутку успела да се домогне мобилног телефона и да позове најбољег друга О. Б. и замоли га за помоћ. Момак је истог тренутка позвао полицију, а патрола са Палилуле је на основу описа брзо ухапсила осумњиченог.

- Док се силоватељ иживљавао над њом, девојка је успела да сачува прибраност и позове пријатеља - каже извор. - Када је видео шта је урадила, дао се у бег. Међутим, он је брзо ухваћен, а запомагање млађе особе чуле су и комшије које су изашле на улицу. Они су јој помогли да се сабере и обуче. Због свега шта јој се десило, девојку је прегледала и екипа Хитне помоћи.

БЕЗ ИНЦИДЕНАТА

ЈЕДАН од станара зграде у Улици Јуре Керошевића, испред које се догодио напад, каже за наш лист да је иза поноћи чуо гласове, али је помислио да је у питању дечја граја и игра. Како каже, раније се у овом делу града нису дешавали слични инциденти, па му ни идентитет нападача није познат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЖАС У ЛАЗАРЕВЦУ: Син претукао мајку, па је гурнуо низ степенице