СУЗАНА ЏОНИЋ ПРОГОВОРИЛА О СИНОВИМА: "Сви пате, не знам зашто више леже тамо" (ВИДЕО)

Ј. Ћосин

20. 12. 2021. у 15:46

СУЗАНА Џонић, супруга Горана који је осумњичен за убиство породице Ђокић у Алексинцу, рекла је да не зна зашто је њеним синовима Стефану и Милану поново продужен притвор.

СУЗАНА ЏОНИЋ ПРОГОВОРИЛА О СИНОВИМА: Сви пате, не знам зашто више леже тамо (ВИДЕО)

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Stefan Dzonic/Milan Dzonic

- Деца су невина, имају сведоке, нема никаквих доказа против њих, не знам више зашто леже тамо и цела породица пати. Сви пате и деца и сви. За супруга, правда нека победи и истина нек изађе на видело - рекла је Сузана за "Новости".

Она је рекла да је њеним синовима тешко, и да стално питају како су им деца.

- Надамо се већ три месеца да ће да им укину притвор. Мени су инспектори рекли да ће одмах да их пусте, јер деца нису умешана ничим у злочин. Овај млађи је био у бази 21 дан, а старији је радио те ноћи, и има сведоке. Деца су стварно добра - рекла је Сузана.

Адвокат браће Џонић Филип Домазет је рекао да је тек данас примио обавештење о продужењу притвора, и да се спрема да уложи жалбу.

- Сматрам да овај трећи месец продужења притвора ничим није оправдан. Разлози су поново исти, узнемирење јавности које им се ставља на терет, самтрам да то апсолутно не може бити разлог у конкретном случају. Ушли смо у трећи месец притвора без икаквих доказа, ово је превише и претешко за породицу, иду празници и деца су узнемирена. Ово више нема смисла - кратко је рекао Домазет, и додао да не очекује никакву промену у даљем току истраге, као и да невиност његових клијената неће бити упитна у истражном поступку.

Подсећамо, Виши суд у Нишу продужио је пре три дана притвор за још 30 дана Горану Џонићу, његовим синовима Милану и Стефану Џонићу, као и браћи Александру и Костадину Милошевићу, које је првоосумњичени за убиство брата од тетке Горана Ђокића, његове супруге Гордане и ћерке Лидије означио као инспираторе и непосредне извршиоце злочина.

Ђокићи су нестали 26. септембра, а њихова спаљена тела пронађена су 2. октобра у атару села Моравац. Десетак километара даље откривено је и њихово запаљено возило "фолксваген пасат". Након хапшења осумњичених отпочета је опсежна истрага током које је до сада саслушан чак 21 сведок.

БОНУС ВИДЕО: ОПСАДНО СТАЊЕ У НОВОМ ПАЗАРУ - Полиција блокирала град после пуцњаве

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ДА ОДУШЕВИТЕ СВОЈЕ НАЈМЛАЂЕ: Нема бољег избора од овог хотела у Бодруму, а ништа мање се ни ви нећете одушевити