ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА ЖЕНА БЕЛИВУКА И МИЉКОВИЋА: У дворишту Марка Месара пронађен блиндирани БМВ, спорна имовина вредна више од милион евра

Новости онлине

09. 12. 2021. у 11:19 >> 11:51

Б. Б, супруга Вељка Беливука, њена мајка С. Ђ. и супруга Марка Миљковића, као и ванбрачна супруга Филипа Ивановића ухапшене су у својим кућама у Београду.

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА ЖЕНА БЕЛИВУКА И МИЉКОВИЋА: У дворишту Марка Месара пронађен блиндирани БМВ, спорна имовина вредна више од милион евра

Фото: Н. Скендерија/АТА Имагес/МУП

Током претреса куће Марка Миљковића полиција је пронашла и блиндирани аутомобил и он је сада заплењен. Аутомобил ће, према незваничним информацијама, бити одвезен на вештачење.

Пронађени су докази да је спорна имовина чија вредност у овом тренутку износи више милиона евра!

Тужилаштво за организовани криминал предложило је да им се одреди полицијско задржавање до 48 сати.

Подсетимо, по налогу Тужилаштва за организовани криминал, у сарадњи са СБПОК, ухапшене су супруга и ташта Вељка Беливука, званог Веља Невоља, жена Марка Миљковића и ванбрачна супруга Филипа Ивановског због прања новца за њихову криминалну групу.

Слободе су лишене Б. Б, Т. М, С. Ђ. и М. М. због постојања основане сумње да су извршиле кривично дело прање новца у продуженом трајању, речено је Танјугу у Тужилаштву за организовани криминал.

Сумња се да су оне на своје име куповале непокретности и вредније покретне ствари од новца који, како се се сумња, потиче из делатности организоване криминалне групе коју су организовали Вељко Беливук и Марко Миљковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)