ГОРАН ЏОНИЋ ПРЕБАЧЕН У БЕОГРАД: Осумњичени за убиство породице Ђокић на психијатријском вештачењу

Ј. Ћосин

08. 12. 2021. у 13:18

АДВОКАТИ Младен и Андрија Магделинић, заступници браће "Јојке" - Костадина и Александра Милошевића, које је Горан Џонић оптужио да су непосредни извршиоци убиства породице Ђокић, рекли су данас да ће овог месеца бити саслушана два нова сведока, и открили да је Џонић пребачен у Београд на психијатријско вештачење.

ГОРАН ЏОНИЋ ПРЕБАЧЕН У БЕОГРАД: Осумњичени за убиство породице Ђокић на психијатријском вештачењу

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

- Ми као одбрана можемо да закључимо да се истрага приводи крају, и да су сви ти докази скоро већ прикупљени. Што се тиче наших клијената, ништа их више не повезује са овим кривичним делом, као што смо у самом старту причали. Иначе, 23. децембра заказано је саслушање још два нова сведока - рекао је Андрија Магделинић.

Он додаје да му је битно да се истрага што пре заврши, како би његови брањеници били ослобођени кривичне одговорности, пуштени из притвора и како би провели Нову годину са својим породицама, пошто, како каже, невини леже у притвору.

Адвокат Младен Магделинић је открио да је главни осумњичени за убиство породице Ђокић пребачен у Београд на психијатријско вештачење.

- Пошто је у Београду Специјална затворска болница, разумљиво је да се лица у чију се урачунљивост сумња вештаче тамо. Сачекаћемо да видимо какав ће резултат бити - рекао је Магделинић.

Подсећамо, Горан Џонић осумњичен је за свирепу ликвидацију Горана, Гордане и Лидије Ђокић с којима је био у сродству.

Ђокићи су последњи пут виђени у ноћи између суботе и недеље, 26. на 27. септембар, када су из села Моравац, где су били код Горанове мајке на вечери, кренули пут Алексинца, где живе.

Тела породице Ђокић пронађена су у суботу, 2. октобра, након шест дана потраге у атару села Моравац, где су кобне вечери и били у посети Горановој мајци.

На путу до куће њих су убице пресреле, отеле, а потом хицима из пиштоља хладнокрвно убиле. Након злочина тела Ђокића су спаљена, док је њихов аутомобил одвезен на другу локацију, 10 километара даље, и ту запаљен како би се прикрили трагови.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)