УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ШОКИРАЛО КРУШЕВАЦ: Радислав је пре само 10 дана дао изјаву за локалну ТВ

С. Бабовић

05. 12. 2021. у 18:09

НАЈВИШЕ бринемо за децу, да деца остану на селу, да им пружимо могућност да се баве спортским активностима, за зиму планирамо да купимо два стола за стони-тенис - испричао је пре само 10 дана за локални медиј Радислав Аксентијевић (55), као члан Савета месне заједнице Каоник код Крушевца, где га је, како се сумња, прексиноћ око 20,30 упуцао мештанин Славиша П. (45).

УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ШОКИРАЛО КРУШЕВАЦ: Радислав је пре само 10 дана дао изјаву за локалну ТВ

Фото: Принтскрин РТК

Аксентијевић је заједно са колегама из МЗ где је поново изабран приликом недавног гласања, био укључен у радове на сређивању платоа испред Дома културе и постављања новог мобилијара за децу и клупа у парку у центру Каоника. Новинарима је испричао и да ће нов простор бити место где ће се деца дружити и забављати, уверен да ће бити лепо „када дрвеће порасте“.

- Све што је радио у животу, мој отац је радио за породицу и за цело село, зато су га и изабрали пре неколико дана, када је био избор за месне заједнице, сви су за њега гласали да буде поново представник села - сведочи за „Новости“ неутешна Невена Аксентијевић, из Каоника код Крушевца, ћерка убијеног Радислава. - Не знамо заиста шта се десило, показаће истрага. Сигурно знамо да је био добар човек, комшија и отац.

Саговорници „Новости“ верују да је сусрет жртве и осумњиченог, на коме је требало да рашчисте рачуне након расправе око пољопривредне механизације и поквареног компресора био раније договорен. Више детаља биће познато у току истраге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)