ЈАКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ СНАГЕ ИСПРЕД ТУЖИЛАШТВА: Катнић данас испитује Беливука о убиству "шкаљараца" (ФОТО)

Novosti online

01. 12. 2021. у 09:54

ЈАКЕ полицијске снаге налазе се испред зграде Тужилаштва за организовани криминал где ће данас главни специјални државни тужилац Црне Горе Миливоје Катнић и специјални тужилац Саша Чађеновић да саслушају Вељка Беливука и Небојшу Јанковића, у вези са убиством Дамира Хоџића, Адиса Спахића и Мила Радуловића званог Капетан.

ЈАКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ СНАГЕ ИСПРЕД ТУЖИЛАШТВА: Катнић данас испитује Беливука о убиству шкаљараца (ФОТО)

Фото: Милена Анђела

Колона возила прошла је капију Тужилаштва, а на улазу је и жандармерија.

Овом истрагом су обухваћени Игор Божовић, Слободан Кашћелан, Радоје Звицер, Радивоје Живковић, Милан Вујотић, Драган Кнежевић, Радоје Живковић, Вељко Беливук, Марко Миљковић, Небојша Јанковић, Ратко Живковић, Милош Радоњић, Душко Рогановић и Владимир Вучковић.

Према до сада прикупљеним доказима, након што су у октобру прошле године у кући надомак Спужа осумњичени убили Спахића и Хоџића, отетог Радуловића су преместили на друго место и убили. Претходно су од њега изнудили све информације везане за деловање "шкаљарског клана", односно криминалне групе којој је он наводно припадао. Радуловић је, верује се, убијен након двомесечног мучења у децембру прошле године.

Беливук и Миљковић су, како је Чађеновић навео, за време извршења наведених кривичних дела, нелегално ушли у Црну Гору мимо граничних прелаза и без дозволе државних органа те земље. У Србију су се, наводи он, вратили на исти начин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)