БИЗАРНА КРАЂА БУРЕКА У ВРАЊУ: Пијани мушкарац лажним пиштољем претио пекару - "Још 140 ћу донети сутра"

Ј. С.

30. 11. 2021. у 10:48

ВЛАСНИК пекаре „Пионир“, која се налази у центру Врања, пријавио је полицији бизаран покушај разбојништва јер му је у пекару дошло Н. Н. лице које је носило пиштољ и држећи руку на пиштољу пришло власнику пекаре и рекло „Дај ми два бурека, ја сам припадник државне безбедности, а паре ћу сутра да ти дам“, потврдио је овај догађај за "Новости" ПР Основног јавног тужилаштва у Врању Миодраг Стојановић.

БИЗАРНА КРАЂА БУРЕКА У ВРАЊУ: Пијани мушкарац лажним пиштољем претио пекару - Још 140 ћу донети сутра

Фото Д. Алихоџић

Како је Стојановић испричао за "Новости", осумњичени који је идентификован касније оставио је на пулт 100 динара и рекао да ће донети још 140 сутра.

Власник пекаре испричао је да се цео случај није завршио на два бурека јер се исти човек појавио три сата после поноћи у пекари и тражио од њега да му оставља стари хлеб јер има пса код куће.

Он је чак и нудио да покаже службену легитимацију, што је пекар одбио. Како се касније испоставило, лажни безбедњак је имао код себе пластични пиштољ и био је под дејством алкохола.

Негде око 4 сата саобраћајна полиција је аклотестирала човека који је на бизаран начин извео разбојништво у пекари и установљено је да има 1,92 промила алкохола у крви.

О свему је обавештено Основно јавно тужилаштво у Врању, а осумњичен је након саслушања пуштен да се брани са слободе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)