МАЈКА КОЈА ЈЕ ТУКЛА ДЕЦУ ПРИВЕДЕНА ОДМАХ ПО ПРИЈАВИ: Насиље у Лесковцу - случај преузело тужилаштво, дечак и девојчица на сигурном

Novosti online

24. 11. 2021. у 21:47

СНИМАК на коме се види како жена туче своју децу појавио се на друштвеним мрежама и појединим медијама и узнемирио многе, а како су кажу из полиције она је приведена још пре више од недељу дана, када је њима и поднета пријава из Центра за социјални рад.

МАЈКА КОЈА ЈЕ ТУКЛА ДЕЦУ ПРИВЕДЕНА ОДМАХ ПО ПРИЈАВИ: Насиље у Лесковцу - случај преузело тужилаштво, дечак и девојчица на сигурном

Фото: Принтсцреен

Случај је Центру за социјални рад у Лесковцу пријавио отац деце, а из те установе кажу да су одмах обавестили надлежне органе и да су деца сада са оцем. Како наводе из полиције, овај случај насиља у породици се догодио још 5. новембра, а он је сада у надлежности Основног јавног тужилаштва у Лесковцу.

- Одмах по добијању пријаве из Центра, наши службеници су реаговали и привели мајку те деце. О даљим поступцима одлучиваће надлежно тужилаштво - рекли су из полиције.

Директор Центра за социјални рад у Лесковцу Предраг Момчиловић истиче да су деца сада на сигурном са оцем.

- Отац деце је Центар обавестио о насиљу и доставио снимак, који смо ми одмах проследили полицији. Полиција је по нашој пријави одреаговала. Оно што је битно за Центар јесте да су деца са оцем на сигурном, а о даљим поступцима одлучиваћемо након што добијемо извештаје надлежних органа - рекао је Момчиловић.

БОНУС ВИДЕО - УЧИНИТЕ НЕКО ДОБРО ДЕЛО, ЊЕМУ ЗА ДУШУ: Мајка настрадалог Јована Веселиновића из Ниша

(Јужне вести)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЛЕГЛА НА ХАУБУ АУТА У ПОКРЕТУ: Снимак из Београда запрепастио мреже (ВИДЕО)