ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ ИЗБОЛА МУШКАРЦА: Јасмина га убадала по грудима и ногама - Песницама ме је ударао по глави, а ја сам узела нож!

Novosti online

13. 11. 2021. у 18:50

ЈАСМИНА Јовановић (35) у среду увече је у свом стану у улици Јована Исаиловића у Котежу ножем избола познаника Челика Асимовског (38), након што је он оптужио да му је украла телефон и, како она тврди, физички насрнуо на њу.

ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ ИЗБОЛА МУШКАРЦА: Јасмина га убадала по грудима и ногама - Песницама ме је ударао по глави, а ја сам узела нож!

Новости

Тешко повређени мушкарац возилом Хитне помоћи превезен је болницу са више убодних рана по грудном кошу и ногама. Како Јаснима тврди за "Блиц", Асимовски је у два наврата долазио у њен стан, а када је други пут вратио почео је да је туче.

- Била је између девет и пола десет, гледала сам серију, а он је дошао на врата и бициклом почео да удара, као да проваљује у стан. Рекла сам му да иде, да не ради то, да нема права да ме малтретира, а он је ушао унутра. Ставио је на сто две бочице метадона и урадио се, у препоне се убо - тврди Јасминина која након инцидента није ухапшена. - Било му је лоше, пала му је глава, уплашила сам се да не умре. Дизала сам му главу, говорила му "Челик, погледај ме", а он је мумлао да је добро.

Након тога, наводно, рањеном мушкарцу је позвонио телефон и он је отишао.

- Све било у реду док ме није позвао са броја мушкарца са којим се нашао. Питао ме је да ли је заборавио телефон код мене јер га нигде нема. Све сам претражила, погледала испод кревета, није га било. Тако сам му и рекла.

Недуго затим, како тврди, Асимовски је опет дошао на њена врата.

Лупао је, викао да сам му украла телефон

- Лупао је, викао да сам му украла телефон, а ја уместо да се закључам и ћутим, ја сам му отворила - тврди. - Чим сам отворила нарнуо је на мене, почео је да ме удара. Песницама ме је ударао по глави... Још ме боли.

У једном тренутку је, како каже, оборио на кревет и наставио да је бије, и она је тада, како тврди, узела нож.

- Сетила сам се да му ту стоји нож на полиции, дохватила сам га и убола га у бутину, а исекла сам га и негде по стомаку. Урадила сам то јер сам се плашила, крупнији је, јачи од мене, малтретирао би ме целу ноћ - прича Јасмина.

Крв је била свуда по соби.

- Ја сам узела пешкир и држала му на нози, крви је било свуда. Узео је телефон и звао је полицију, а ја сам звала Хитну помоћ.

Депоситпхотос

Крв је била на све стране, нисам могла да је очистим

Како каже, откад се све десило не може да дође себи.

- Крв је била на све стране, нисам могла да је очистим. Узела сам своје мајице и пешкир да тиме покупим - прича Јасмина.

Јасмина каже се Асимовски сада налази у Ургентном центу, а да је она била у полицији и дала изјаву.

Подсетимо, напад се догодио у среду увече у насељу Котеж. Како је МУП саопштио, девојка је осумњичена да је ножем избола тридесетосмогодишњег мушкарца по грудном кошу и ногама.

Младића је збринула Хитна помоћ, и он је превезен на реанимацију у Ургентни центар.

БОНУС ВИДЕО - СНИМАК ФИЛМСКЕ ПОТЕРЕ У ЗЕМУНУ:Мушкарац са потернице бежао од полиције, чувари реда му пуцали у гуме

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)