ЏОНИЋ НА ДАН УБИСТВА ПИО КАФУ СА ГОРАНОМ! Горданин отац открио непознате детаље - Смејали се заједно, а он их претворио у пепео

Novosti online

27. 10. 2021. у 12:21

ОТАЦ убијене Гордане Ђокић Момчило Аритоновић открива да је његова ћерка на дан убиства скувала кафу Џонићу, да су причали, шалили се и смејали...

ЏОНИЋ НА ДАН УБИСТВА ПИО КАФУ СА ГОРАНОМ! Горданин отац открио непознате детаље - Смејали се заједно, а он их претворио у пепео

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/илустрација

- Мој зет Горан Ђокић, ћерка Гордана и унука Лидија били су веома блиски са Гораном Џонићем, човеком који их је крвнички побио! У недељу, 26. септембра, на дан злочина, зет је седео са Џонићем у кући своје мајке у Моравцу, моја Гордана им је скувала кафу, причали су, шалили се и смејали... Горан није ни слутио да се Горан Џонић спрема да му затре читаву породицу. Само неколико сати касније, Џонић их је намамио у замку, све троје их побио и спалио! Какав је то човек, каква је то звер, људи моји?! - кроз сузе, у страшном шоку и неверици прича очајни Момчило Аритоновић из Алексинца, човек коме је крвник Горан Џонић убио унуку, ћерку и зета.

Несрећни Аритоновић јуче је посетио гробље у Моравцу, где је неутешно плакао поред гробова својих најмилијих.

- Ђокићи и Џонићи су увек били нераздвојни, блиски рођаци и добри пријатељи, а поготово мој зет и тај Горан Џонић. Па на дан убиства су били заједно у кући моје прије, Горанове мајке... Како је, бре, могао?! Где ће му душа?! Је л' он човек ил' је звер... Седиш за столом са неким, причаш, смејеш се, а онда их после пар сати побијеш, спалиш, у пепео их претвориш. И још се после тога правиш ожалошћен... - говори кроз сузе Аритоновић.

Он наглашава да између његовог зета Горана и Џонића никада није било никакве свађе или заваде.

- Одмалена су њих двојица били нераздвојни. Па то зло од човека, тај крвник је моју унуку Лидију као бебу држао у рукама, играо се с њом, а сада ју је убио! Не могу то да схватим, никако не могу... Сад, ево, чујем, причају да је био завидан... Могуће је то, све је могуће кад су такви лудаци у питању. Све што је мој зет имао сам је стекао, а Џонић је имао само оно што му је отац гастарбајтер куповао - рекао је уплакани старац.

Момчило је, каже, ћерку, зета и унуку последњи пут видео у недељу, 26. септембра, када су из Алексинца кренули код Ђокићеве мајке у Моравац.

- Пекли су тих дана паприку, спремали ајвар за зиму. Ништа није слутило на зло... Тада сам их, ето, видео и више никада нећу. И све због тог монструма... Само кад се сетим, Џонић је и после убиства долазио у кућу Ђокићеве мајке, глумио да тугује, био је и на сахрани... Ама, не може то нормалан човек да уради! То је, то је... не знам више како бих га назвао... - говори Момчило грцајући у сузама.

Момчило каже да, осим онога што је прочитао у новинама, не зна шта се тачно десило кобне ноћи његовим најмилијима.

- Чујем неке приче да Џонић то све није могао сам да уради... Не знам. Можда му је неко и помогао. Шта год да је било, само знам да ми нема више моје унуке, моје ћерке и зета...

На другој страни, мештани Алексинца са којима смо причали подељени су око тога да ли је Џонић сам пресудио Ђокићима или му је неко помогао.

- Није могао сам Џонић то да уради - рекао је један Ђокићев познаник, и додао:

- Ја верујем да је неко сигурно на неки начин помогао убици. Та браћа Милошевићи, такозване Јојке, познати су у овом крају и сви знају колико су новца зарадили од криминала у Шведској. Зато верујем да је сасвим могуће да су оној будали Џонићу набавили пиштољ или тако нешто. А ко зна да ли је још неко учествовао у злочину.

Завидан и лош

Други Алексинчанин, који живи у близини мењачнице коју је држао Горан Ђокић, мисли да је Џонић ипак сам испланирао и извео стравичан злочин.

- Џонић је чисто људско зло, сигуран сам да сада само покушава да свали кривицу на неког другог да би избегао доживотну робију. Он је завидан и лош човек - каже овај Алексинчанин и додаје да је Џонић био размажен одмалена и увек је морао да има све најбоље.

- Ако неко купи добар ауто, он би сутра отишао и купио бољи... Такав је био. Није могао да поднесе то што је Ђокић све сам зарадио, док је он имао само оно што су му родитељи зарадили док су радили у Немачкој - рекао је он.

Подсетимо, Џонић је ухапшен прошлог четвртка, након што је утврђено да је 26. септембра, око поноћи, намамио Ђокиће у забачени атар села Моравац, у Дудине баре на обали Јужне Мораве, где их је стрељао и спалио њихова тела. Џонић је потом одвезао Ђокићев "фолксваген пасат" у атар села Тешице, где је из гепека украо велику суму новца, претпоставља се око 100.000 евра, а затим је спалио и возило. Џонић је претходно на том месту оставио скутер, којим се после злочина одвезао кући и својој супрузи испричао да је био на пецању.

Осим Горана Џонића ухапшени су и његови синови Милан и Стефан, на чијем имању је нађен део плена од 43.500 евра, закопан испод једне воћке, али засада нема доказа да су њих двојица знала за злочин. Такође, ухапшена су и браћа Костадин и Константин Милошевић из Моравца, које је Горан Џонић на саслушању у полицији оптужио да су га уценили и да су они заправо ликвидирали Ђокиће.

(Информер)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: КУЋА У КОЈОЈ ЈЕ ЗАКОПАН НОВАЦ ЂОКИЋА? Џонић је на овом имању сакрио евре

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)