ОДАЛА ГА ПРИЗНАНИЦА! Најдрастичнија лаж Горана Џонића - овако је наводио истрагу на погрешан траг

Ј. Ћосин

27. 10. 2021. у 11:21

ГОРАН Џонић, осумњичени за убиство породице Ђокић из Алексинца, саслушан је у нишком Вишем јавном тужилаштву у суботу.

ОДАЛА ГА ПРИЗНАНИЦА! Најдрастичнија лаж Горана Џонића - овако је наводио истрагу на погрешан траг

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

Једна од његових најдрастичнијих лажи током саслушања била је да је новац, који је пронађен у цеви од усисивача закопаној на имању његовог сина Стефана у Моравцу - можда његовог сина.

Оно што он није знао је да је приликом паковања новца пропустио да баци признаницу о позајмици на име Горана Ђокића. Овај документ је необорив доказ да се ради о парама које су након убиства читаве породице украдене из Горановог возила – објашњава наш саговорник.

Како сазнајемо, Џонићеве изјаве типа "можда јесам, можда нисам" слободе су коштале и његову двојицу синова.

- Када му је предочено да су на новцу и кесама у којим су се новчанице налазиле  пронађени његови биолошки трагови, Џонић, који је врло интелигентна особа, казао је да су то можда трагови његових синова. Мада се због те његове изјаве у медијима тврди да их је оптужио да би себе спасао, то није тачно. Он је на тај начин хтео да створи забуну, односно да дискредитује биолошке трагове јер је знао да је међу сродницима ДНК слична – објашњава наш извор.

Истиче да је Џонић пратио медије, те да је своју одбрану градио и на њиховим извештајима.

- Нема ниједног доказа да је наводни црвени ауто, који он описује да је коришћен у злочину, односно да су у њему били и његови наводни саучесници, заиста био на лицу места. Црвени ауто, који није идентификован, јесте примећен у Моравцу али данима пре убиства и био је обухваћен истрагом као и све друго што је индицирало да може да расветли злочин. Он је то искористио да би поткрепио своју одбрану да су злочин извршила браћа К. М. и К. М., те да им је помогао њихов пријатељ Д. П., који је наводно управљао тим црвеним возилом – закључује наш саговорник.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: КУЋА У КОЈОЈ ЈЕ ЗАКОПАН НОВАЦ ЂОКИЋА? Џонић је на овом имању сакрио евре

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)