УБИЦА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ НАПРАВИО ТРИ КОБНЕ ГРЕШКЕ: Одмотава се клупко злочина у Моравцу

Novosti online

27. 10. 2021. у 10:29

ИНСПЕКТОР у пензији Братислав Тимотијевић изјавио је да је полиција за веома кратак рок успела да прибави доказе који ће бити важни у даљем току истраге.

УБИЦА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ НАПРАВИО ТРИ КОБНЕ ГРЕШКЕ: Одмотава се клупко злочина у Моравцу

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

- За релативно кратак временски период полиција је успела да открије извршиоца, да добије основану сумњу, да прибави биолошке трагове и да обезбеди друге материјалне доказе који ће бити веома важни у даљем току истраге. Заиста одајем велико признање труду и раду полицијских службеника који су учествовали и учествују у овом случају - рекао је Братислав Тимотијевић, инспектор у пензији.

Фото: Ј. Ћосин

Тимотијевић је објаснио које су то кључне грешке које је извршилац злочина направио.

- Сви они који мисле да идеални злочини постоје, не постоје. Кад тад се нешто пронађе и открије. Зна се шта је и ко је нешто урадио, али не могу да се прибаве докази. Много је сада расветљенија ситуација, у сваком случају смо били у криву кад смо говорили да се ради о професионалцу. Извршилац је направио доста грешака, доста је трагова оставио, мала је средина, људи се знају и оговарају, његово понашање, све је то утицало на то да можемо да сада имамо осумњиченог. Остаје на томе да видимо да ли ће се појавити неки нов саизвршилац - објаснио је Тимотијевић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: КУЋА У КОЈОЈ ЈЕ ЗАКОПАН НОВАЦ ЂОКИЋА? Џонић је на овом имању сакрио евре

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)