ПЛАКАЛА ЦЕЛА СУДНИЦА: Приказан снимак несреће у Нишу у којој је страдала Јована (25) - Гигић (20) пијан прошао на црвено без "стоп" светла

Ј. Ћ,

26. 10. 2021. у 15:34

НА данашњем рочишту у судници Вишег суда у Нишу приказан је снимак несреће у којој је настрадала Јована Петковић (25) из Житорађе, када се директно у њен ауто закуцао “голф” којим је управљао Младен Гигић (20) возећи пијан и прошавши на црвено светло.

ПЛАКАЛА ЦЕЛА СУДНИЦА: Приказан снимак несреће у Нишу у којој је страдала Јована (25) - Гигић (20) пијан прошао на црвено без стоп светла

Фото приватна архива

На снимку се јасно види да “стоп” светла нису била упаљена све до непосредног ударца у Јованин “бмв”, што баца у воду претходне наводе одбране и самог оптужен да су кочнице биле неисправне. 

На снимку који траје минут и 54 секунде, види се да у раскрсницу улази возило “бмw” које скреће лево. у 1.07. секунди улази “голф” без “стоп” светла која се укључују тек у 1.08 секунди, оног момента када је несрећа већ била извесна. 

Тренутак несреће приказан на екрану Вишег суда натерао је сузе на очи породици и пријатељима несрећне Јоване која је од задобијених повреда преминула у КЦ НИш неколико дана након несреће.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

НЕУТЕШНИ: Отац и мајка преминуле труднице (20) из Књажевца

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)