ПЛАКАО ЈЕ И ГУБИО ЖИВЦЕ: Вулин открио детаље испитивања Горана Џонића - потпуно одсуство емпатије

Новости онлине

24. 10. 2021. у 21:54

МИНИСТАР Александар Вулин је вечерас у емисији Хит Твит говорио о убиству породице Ђокић и испитивању осумњиченог Горана Џонића.

ПЛАКАО ЈЕ И ГУБИО ЖИВЦЕ: Вулин открио детаље испитивања Горана Џонића - потпуно одсуство емпатије

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

Министар Вулин је рекао да се Горан Џонић бранио ћутањем, али да је пред судијом за претходни поступак изнео своју одбрану.

- Ми смо нашли неке веома необориве доказе да је учествовао у убиству. Пронађен је новац на његовом имању, још неки предмети који су без сумње били искоришћени за убиство. Он је указао на саучеснике, и ми смо их привели - рекао је Вулин.

Министар је подсетио да је управо данас одређен притвор двојици мушкараца који су приведени као саучесници, и открио је да је распитана интерна потерница за још једним лицем.

- То је несхватљиво. Нама је од почетка било јасно, од првог дана, да је неко ко их познаје убица. То је врло пажљиво, професионално припремљена ликвидација - рекао је Вулин, и додао да је Џонић пажљиво припремао своје алибије како би оправдао своје кретање.

- Инспекторима је показао једно потпуно одсуство емпатије, као да се ништа није десило. Само када би дошли до њега, почињао је да плаче, губи живце и да се нервира. Али када би га питали да ли је неко од чланова његове породице могао да изврши убиство, он је рекао што да не - истакао је Александар Вулин.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Привођење Сузане Џонић у полицијску станицу на испитивање

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)